Steve Rogers
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Bunu bilmiyodum tek tek sandım özür diliyorumBu oyunun bulunduğu Beta paketinde toplam beş adet oyun bulunuyor. Beta süresinin uzun olması normal, toplu olarak erişime açılıyor.
Bunu bilmiyodum tek tek sandım özür diliyorumBu oyunun bulunduğu Beta paketinde toplam beş adet oyun bulunuyor. Beta süresinin uzun olması normal, toplu olarak erişime açılıyor.
Net bir tarih yok şu an için.3. Sezon ne zaman ?
diğer güncellemeyi bekliyolar galiba :dabi 2 hafta oldu çıksın artık ya
5 Oyun Aynı Anda Betaya Girdiği İçin Biraz Uzun Sürmesi Normal.Admin tek oyun çıkamıyor mu betadan? Bu oyun ay oldu hala beta da.
2. sezonu indiyorsunuz sadece save almanıza gerek yokArkadaslar bu Echoes of Lust sezon 1 in saveini alip sezona 2 ye atipmi devam ediyoZ yoksa direk sezon 2 ye girip kaldigimiz yerden devam ediyomu
Destekçi Plus alarak tüm oyunlardan yararlanabilirsiniz. Mağaza'da mevcut.Her oyun için ayrı ayrı mı ödeme yapıyoruz. Yoksa Aylık bir paket alıp hepsinden yararlanabilir miyiz? Bilgi verir misiniz ödeme yapmayı düşünüyorum.
Ödeme yöntemi direk iban ile yapabilir miyim kredi bilgilerimi 3. Olarak paylaşamıyorum. Ayrıca ne kadar 1 aylık.Destekçi Plus alarak tüm oyunlardan yararlanabilirsiniz. Mağaza'da mevcut.
Ödeme yöntemi direk iban ile yapabilir miyim kredi bilgilerimi 3. Olarak paylaşamıyorum. Ayrıca ne kadar 1 aylık.