Ekran görüntüsü atma şansınız var mı?Giremiyorum su an, oyun kapaniyor. Neden ki
İkisini de indirmek zorundasınız.2.bolumü indirsem 1.bolumden basliyamazmıyız ikisini de indirmek zorunda mıyız?
Evet 2.sezonun içinde o bölümler var ama 1.sezon bölümleri yok.Başlıkta sezon 2 bölüm 3 yazıyı sezon 2 bölüm 1i falan içindemi
Şu anki sürümde mevcut değildi sanırım onu yapmak.Arkadaslar ellie gorevi icin 5 cinsel beceri istiyor yalniz tum gorevler yapildi tikandim suanda ne yapmam gerekiyor?
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Dosyayı yükledim 3gb boş yer var fakat oyun kurulmuyor neden ?
Ekli dosyayı görüntüle 4402
GENEL BAKIŞ
Üç güzel kadınla yaşayan bir adamı kontrol ediyorsun. Oldukça sıradan bir hayat yaşıyorsun... Okula gidiyorsun, ev işlerini yapıyorsun, üniversiteye gidiyorsun, oyun oynuyorsun, televizyon izliyorsun. Ve sonra, aynı günü tekrar ve tekrar yaşamaya başlıyorsun, ve... Aniden hayatın artık o kadar da sıradan olmamaya başlıyor.
Paylaşılan Tarih: 17.01.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Sezon 1 Final - Sezon 2 Bölüm 3
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC (Sezon 1) : 2.38 GB
Oyun Boyutu APK (Sezon 1) : 1.02 GB
Oyun Boyutu PC (Sezon 2) : 2.01 GB
Oyun Boyutu APK (Sezon 2) : 663 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
3dcg, Animated, Big ass, Big tits, Cosplay, Dating sim, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, Milf, Oral sex, Point & click, Romance, Sand box, School setting, Sleep sex, Titfuck, Twins, Vaginal sex, Voyeurism
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Echoes of Lust oyununu çalıştırın.
SEZON 1 İNDİR
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
SEZON 2 İNDİR
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 2871 Ekli dosyayı görüntüle 2872 Ekli dosyayı görüntüle 2873 Ekli dosyayı görüntüle 2874 Ekli dosyayı görüntüle 2875 Ekli dosyayı görüntüle 2877 Ekli dosyayı görüntüle 2878 Ekli dosyayı görüntüle 2879 Ekli dosyayı görüntüle 2880
Ben ilk geceyi geçirdim ancak daha sonra yapacakbir şey bulamadım şehirde nereye gitmem gerek ne yapmam gerek anlamadım yardımcı olurmusunuz lütfenEkli dosyayı görüntüle 4402
GENEL BAKIŞ
Üç güzel kadınla yaşayan bir adamı kontrol ediyorsun. Oldukça sıradan bir hayat yaşıyorsun... Okula gidiyorsun, ev işlerini yapıyorsun, üniversiteye gidiyorsun, oyun oynuyorsun, televizyon izliyorsun. Ve sonra, aynı günü tekrar ve tekrar yaşamaya başlıyorsun, ve... Aniden hayatın artık o kadar da sıradan olmamaya başlıyor.
Oyun Konuları
3dcg, Animated, Big ass, Big tits, Cosplay, Dating sim, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, Milf, Oral sex, Point & click, Romance, Sand box, School setting, Sleep sex, Titfuck, Twins, Vaginal sex, Voyeurism
Oyunu nasıl açarım ?
SEZON 1 İNDİR
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
SEZON 2 İNDİR
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 2871 Ekli dosyayı görüntüle 2872 Ekli dosyayı görüntüle 2873 Ekli dosyayı görüntüle 2874 Ekli dosyayı görüntüle 2875 Ekli dosyayı görüntüle 2877 Ekli dosyayı görüntüle 2878 Ekli dosyayı görüntüle 2879 Ekli dosyayı görüntüle 2880
Yanlış hatırlamıyorsam oyunda yapmanız gerekenleri söyleyen bi menü vardı ordan yardım alabilirsiniz.Ben ilk geceyi geçirdim ancak daha sonra yapacakbir şey bulamadım şehirde nereye gitmem gerek ne yapmam gerek anlamadım yardımcı olurmusunuz lütfen
Hmm yeni buldum bu siteyi pek anlamıyorum tam olarak nerde ya da hangi yazıya basmam gerekYanlış hatırlamıyorsam oyunda yapmanız gerekenleri söyleyen bi menü vardı ordan yardım alabilirsiniz.
Hocam oyle olsa diger karakterler gibi devam edecek yazar ama bunda yazmiyorŞu anki sürümde mevcut değildi sanırım onu yapmak.
Sitede değil oyunun içerisinde olması gerekiyor.Hmm yeni buldum bu siteyi pek anlamıyorum tam olarak nerde ya da hangi yazıya basmam gerek
5 cinsel beceri için 5 farklı karakterle ilişki gerekiyor ve o şu anki sürümde mevcut değil.Hocam oyle olsa diger karakterler gibi devam edecek yazar ama bunda yazmiyor
Sezon 2 yi indirirsem sezin 1 de geliyor mu yoksa onu ayri mi indirmem gerekEkli dosyayı görüntüle 4402
GENEL BAKIŞ
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?
SEZON 1 İNDİR
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
SEZON 2 İNDİR
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ayrı ayrı indirmeniz gerekiyor.Sezon 2 yi indirirsem sezin 1 de geliyor mu yoksa onu ayri mi indirmem gerek