Ayrı ayrı indirmeniz gerekiyor2.sezonu indirsem 1.sezon da içinde oluyor mu yoksa onu da indirmem lazım mı ?
Lavabonun üstüde olması lazım.Oyunun Başındayım Xanax haplarını bir türlü bulamıyorum help
Nasıl hallettinOyunda 7 görev var ama 6 karakter var ve görevlerini yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim (Hallettim)
Oyunu bitirmişsiniz.aktif görevler 6/7 diyor ama görev yok onu nası çözeriz
Aylink ile ilgili bir sorun vardı, şu anda indirebilirsiniz.Linklere girilmiyor acaba sebebi nedir ?
MEGA linklerini kontrol ettim ve hiçbirinde sorun görünmüyor bilginize.Silence Aylink ile ilgili sorun sanırım devam ediyor hala indirme yapamıyorumda. Bu arada çeviriler ve emekleriniz için çok çok sevgiler ve teşekkürler <3
Yoğunluktan da olabilir daha sonra tekrar denersiniz. Beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok maalesef. Rica ederim.Silence sanırım bu sorun benden kaynaklanıyor acaba denemem gereken başka birşey varmı çünkü linklere tıkladığım zaman eror 522 alıyorum internetten baktığım kadarıyla yoğunluktan kaynaklanıyor olabilceği yazıyor biraz bekleyip tekrar deneyeceğim ilginiz için teşekkürler .)
Bedende Elizabeth banyo sahnesinden sonra hiçbirşey yapamadım her karakterde devam edecek yaziyorr ne yapacağımı bende bilmiyorumElizabethi banyoda yaptıktan hiç birşey yapamıyorum ve kimseyle konuşamıyorum neden olabilir bilen varmı