Evet herkesin erişimine açık durumda.Herkese açıkmı oyun
Hayırsezon 2 yi oynamak icin sezon 1in inik olmasi mi gerekiyor
Kısa zamanda düzelirsezon 1 pc linlerini yenilermisiniz sadece mega çalışıyor onuda kotadan indiremiyorum cloud ise android linki olmuş
Genellikle cevapları yeşil olana tıklayın onlar en iyi cevaptır ve ilişkiler için en iyisidirOyunun en başında şu ilişkiler kısmını nasıl idare ediyoruz yardımcı olabilir misiniz?(yazdığım bağzı şeyler sığmıyor)
hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum bı çözüm bulabildin mı sen acabaSezon 2 den bir şey anlamadım hilelerden gizli sahneler açıyorum daha yapmadığım bir sürü görev olduğunu düşündürüyor ama onların hiçbirini yapamadım daha doğrusu yapamıyor da olabilirim tıkladığım her konum, her karaktere şu anda konuşamam, şu anda oraya gidemem yanıtı alıyorum oyun bittiyse o gizli sahneler ne bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Yok knk bu kadarmış 2. Sezon anlayamadım 2. Sezon çok kısa sürdü üzüldükhocam ben de aynı sorunu yaşıyorum bı çözüm bulabildin mı sen acaba
Oyun bitmiş o zaman.Avm açık değil ki
İnsan bu tarz yorumları görünce bakmadan duramıyorİlk kez bir oyun tavsiye ediyorum size. Oynayın. Memnun kalma garantisi
nasıl halletin bende o sorunu yaşıyorum cinsel deneyim 4 te 5 diyor o yüzden hikaye ilerlemiyorOyunda 7 görev var ama 6 karakter var ve görevlerini yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim (Hallettim)
Save atmaya çalışmayın. 2. Sezonda kaldığı yerden devam ediyor.Ben 1. sezonu bitirdim. 2.yi indirip açtığımda oyun baştan başlıyor sanırım ? 1. sezonun savelerini 2ye attığımda hata veryor.