Jupiter
Doğasever
Normal bir durum. 2. sezona baştan başlıyormuş gibi kayıt kullanmadan başlaman lazım.merhaba. önceki 1. sezon kayıtlarım 2.sezonda görünmüyor malesef. bu bir problem mi? düzeltilebilir mi?
Normal bir durum. 2. sezona baştan başlıyormuş gibi kayıt kullanmadan başlaman lazım.merhaba. önceki 1. sezon kayıtlarım 2.sezonda görünmüyor malesef. bu bir problem mi? düzeltilebilir mi?
Discord sunucusuna katılıp yardım kanalından yardım alabilirsin
Geçebildin mi acaba orayıİpucuna geliyorum 7 kişi var diyor ama bende şuan 6 karakter açtım sondakinde?? Var onu nasıl açıçam
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!Sezon 2 yi kurdum fakat oyunun başındayim daha tüm karakterlerin görevleri yapıldı oyun ilerlemiyor 6/7 aktif görev var yazıyor diğer npc yok
1 sezon windows cloud ile indirmede apk dosyası varEkli dosyayı görüntüle 4402
GENEL BAKIŞ
Üç güzel kadınla yaşayan bir adamı kontrol ediyorsun. Oldukça sıradan bir hayat yaşıyorsun... Okula gidiyorsun, ev işlerini yapıyorsun, üniversiteye gidiyorsun, oyun oynuyorsun, televizyon izliyorsun. Ve sonra, aynı günü tekrar ve tekrar yaşamaya başlıyorsun, ve... Aniden hayatın artık o kadar da sıradan olmamaya başlıyor.
Paylaşılan Tarih: 02.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Sezon 1 Final - Sezon 2 Bölüm 2
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC (Sezon 1) : 2.38 GB
Oyun Boyutu APK (Sezon 1) : 1.02 GB
Oyun Boyutu PC (Sezon 2) : 1.40 GB
Oyun Boyutu APK (Sezon 2) : 302 MB
Oyun Konuları
3dcg, Animated, Big ass, Big tits, Cosplay, Dating sim, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, Milf, Oral sex, Point & click, Romance, Sand box, School setting, Sleep sex, Titfuck, Twins, Vaginal sex, Voyeurism
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Echoes of Lust oyununu çalıştırın.
SEZON 1 İNDİR
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
SEZON 2 İNDİR
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 2871 Ekli dosyayı görüntüle 2872 Ekli dosyayı görüntüle 2873 Ekli dosyayı görüntüle 2874 Ekli dosyayı görüntüle 2875 Ekli dosyayı görüntüle 2877 Ekli dosyayı görüntüle 2878 Ekli dosyayı görüntüle 2879 Ekli dosyayı görüntüle 2880
Destekçi plus özel oyunlardan mı buEkli dosyayı görüntüle 4402
GENEL BAKIŞ
Üç güzel kadınla yaşayan bir adamı kontrol ediyorsun. Oldukça sıradan bir hayat yaşıyorsun... Okula gidiyorsun, ev işlerini yapıyorsun, üniversiteye gidiyorsun, oyun oynuyorsun, televizyon izliyorsun. Ve sonra, aynı günü tekrar ve tekrar yaşamaya başlıyorsun, ve... Aniden hayatın artık o kadar da sıradan olmamaya başlıyor.
Paylaşılan Tarih: 02.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Sezon 1 Final - Sezon 2 Bölüm 2
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC (Sezon 1) : 2.38 GB
Oyun Boyutu APK (Sezon 1) : 1.02 GB
Oyun Boyutu PC (Sezon 2) : 1.40 GB
Oyun Boyutu APK (Sezon 2) : 302 MB
Oyun Konuları
3dcg, Animated, Big ass, Big tits, Cosplay, Dating sim, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, Milf, Oral sex, Point & click, Romance, Sand box, School setting, Sleep sex, Titfuck, Twins, Vaginal sex, Voyeurism
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Echoes of Lust oyununu çalıştırın.
SEZON 1 İNDİR
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
SEZON 2 İNDİR
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 2871 Ekli dosyayı görüntüle 2872 Ekli dosyayı görüntüle 2873 Ekli dosyayı görüntüle 2874 Ekli dosyayı görüntüle 2875 Ekli dosyayı görüntüle 2877 Ekli dosyayı görüntüle 2878 Ekli dosyayı görüntüle 2879 Ekli dosyayı görüntüle 2880
Hayır oyun herkese açık durumda.Destekçi plus özel oyunlardan mı bu
Evetinteraktifmi
sen adamsın
Oyunu silip yeniden indirmedim ama oyuna erişiminiz bulunmamaktadır sorunu ortadan kalktı şimdi silip tekrar indirmem gerekiyor mu yeni gelen sürüm içinYeniden indirmeniz gerekiyor.
Sorun ortadan kalktı ise oynayabilirsiniz. Yeni sürüm geldiği zaman tekrar indirmeniz gerekiyor.Oyunu silip yeniden indirmedim ama oyuna erişiminiz bulunmamaktadır sorunu ortadan kalktı şimdi silip tekrar indirmem gerekiyor mu yeni gelen sürüm için
1. Sezon un sonu değiştirelemeyen sabit bir hikaye. 2. Sezonu devamı olarak oynuyorsun 1. Sezonun kayıtlarına ihtiyacın yok.merhaba. önceki 1. sezon kayıtlarım 2.sezonda görünmüyor malesef. bu bir problem mi? düzeltilebilir mi?
Düzelteceğiz.1 sezon pc linkleri için birşey yapılacak mı çünkü claud apk olarak indiriyor saçma bir şekilde pc için olan yerde hatalı link var ve drive indirmiyor megadan da indiremediğim için oyun kaldı