Grimwind
Doğasever
Bir hatadan dolayı erişimler kapalı. 15-20 gün içinde açılacakmışOyun açılmıo nedendir bu oyuna erişiminiz bulunmamaktadır diyor neden yapar
Bir hatadan dolayı erişimler kapalı. 15-20 gün içinde açılacakmışOyun açılmıo nedendir bu oyuna erişiminiz bulunmamaktadır diyor neden yapar
tam olarak ne zaman biter hic bi oyuna girememek can sikici bide hep burdan indiriyorum muq site cunkuTürkçe ve Türkçe Yapay Zekalar için.
10 - 15 gün içerisinde tüm oyunlar açılmış olacak.tam olarak ne zaman biter hic bi oyuna girememek can sikici bide hep burdan indiriyorum muq site cunku
Destek paketi ne zamana teslim edilir acaba10 - 15 gün içerisinde tüm oyunlar açılmış olacak.
Destekçi paketlerine bakan yetkili aktif olduğu zaman teslimat yapılır, ödeme bildirimi yaptıktan sonra üyeliğiniz verilir.Destek paketi ne zamana teslim edilir acaba
Oyunu şuan indirdim ve oyuna erişiminiz bulunmuyor diyor vip alman gerekiyor diyo ?Ekli dosyayı görüntüle 2870
GENEL BAKIŞ
Üç güzel kadınla yaşayan bir adamı kontrol ediyorsun. Oldukça sıradan bir hayat yaşıyorsun... Okula gidiyorsun, ev işlerini yapıyorsun, üniversiteye gidiyorsun, oyun oynuyorsun, televizyon izliyorsun. Ve sonra, aynı günü tekrar ve tekrar yaşamaya başlıyorsun, ve... Aniden hayatın artık o kadar da sıradan olmamaya başlıyor.
Paylaşılan Tarih: 02.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Sezon 1 Final - Sezon 2 Bölüm 2
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC (Sezon 1) : 2.38 GB
Oyun Boyutu APK (Sezon 1) : 1.02 GB
Oyun Boyutu PC (Sezon 2) : 1.40 GB
Oyun Boyutu APK (Sezon 2) : 302 MB
Oyun Konuları
3dcg, Animated, Big ass, Big tits, Cosplay, Dating sim, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, Milf, Oral sex, Point & click, Romance, Sand box, School setting, Sleep sex, Titfuck, Twins, Vaginal sex, Voyeurism
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Echoes of Lust oyununu çalıştırın.
SEZON 1 İNDİR
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
SEZON 2 İNDİR
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 2871 Ekli dosyayı görüntüle 2872 Ekli dosyayı görüntüle 2873 Ekli dosyayı görüntüle 2874 Ekli dosyayı görüntüle 2875 Ekli dosyayı görüntüle 2877 Ekli dosyayı görüntüle 2878 Ekli dosyayı görüntüle 2879 Ekli dosyayı görüntüle 2880
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar. Oyunlara hemen erişmek için destekçi alabilirsiniz. Detaylı bilgi içinOyunu şuan indirdim ve oyuna erişiminiz bulunmuyor diyor vip alman gerekiyor diyo ?
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor. 10 - 15 gün içerisinde tüm oyunlar açılmış olacak.ilk sezon için yetki yok diyor neden?
Ben şuan oynayamiyorumHikayesi ve resimler güzel duruyor. Denemek lazım.
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.Ben şuan oynayamiyorum
Şu anda tüm oyunlara erişmek için destekçi plus almanız gerekmekedir.Yanlış ürün aldık desene ben bu oyuna para yatiracaktim nasıl olacak şimdi
3 gün içerisinde tüm Türkçe oyunlara erişebileceksiniz. Üzerinde çalışıyoruz.Erken erişimde olan bir oyun değil ama her oyun gibi erken erişim paketi istiyor. Bi laf etmek istemiyorum ama baydı
İlk sezonu da yüklemeniz gerekiyor.ilk sezonu yüklememis lazımmı 2. sezonnu yüklesek yetiyormuu??
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor. Türkçe oyunlar 3 gün; Türkçe Yapay Zekalar 1 hafta içinde açılacak.bu oyun paralımı siteden para alın diyor