Şu anda tüm oyunlara giriş kapatıldı. https://adultoyunceviri.com/konular/onemli-duyuru.612 Bu duyuruda sebebi yazıyor. İstersen bakabilirsin.windows sürümünü indirdim hesabımı girdiğimde erişim hakkınız bulunmamaktadır diyo giremiyorum
oyuna giriş yapamıyorum adımda ö ş ç gibi harflerde yok şifremde de yok
teşşekür ederim görmemiştimDuyuru - ÖNEMLİ DUYURU!
Being a DIK oyununda bir hatadan dolayı beta erişimi olmadan giriş yapılabilmesi sağlanıyordu. Bunu fırsat olarak gören bazı uyanıklar, bazı yerlerde paylaşmış. Biz de bunu engelleyebilmek için, Being a DIK oyunu betadan çıkana kadar tüm Türkçe oyunların erişimlerini kapattık. Being a DIK Türkçe...adultoyunceviri.com
Net bir tarih veremiyorum.peki ne zaman açılır tahminen
erişim hakkınız yok diyor ne yapmam lazım yardım edin
tahminen kaç güne açılır ? sizlere hikaye önerisi yapabiliyor muyuz ? kız arkadaşının annesiyle kaçamak ilişki içeren oyunları söyler misiniz ?Duyuru - ÖNEMLİ DUYURU!
Being a DIK oyununda bir hatadan dolayı beta erişimi olmadan giriş yapılabilmesi sağlanıyordu. Bunu fırsat olarak gören bazı uyanıklar, bazı yerlerde paylaşmış. Biz de bunu engelleyebilmek için, Being a DIK oyunu betadan çıkana kadar tüm Türkçe oyunların erişimlerini kapattık. Being a DIK Türkçe...adultoyunceviri.com
Belli bir tarih yok. Dediğin gibi bildiğim tek oyun A Mother's Love adlı oyun.tahminen kaç güne açılır ? sizlere hikaye önerisi yapabiliyor muyuz ? kız arkadaşının annesiyle kaçamak ilişki içeren oyunları söyler misiniz ?
Linklerde bir sorun yok. Linke tıkladıktan sonra 5 saniye bekleme ekranı gelmediyse ekrandaki "Devam etmek için tıkla" yazısına tıkla. Sonra 5 saniye bekleyip "Linke git" yazısına tıklayıp açılan sayfayı kapatıp tekrar "Linke git" yazısına tıkla. Eğer Bildirim.eu sitesi karşına çıkarsa "İzin Ver Ve Devam Et" yazısına tıkla.Bu link sadece bende mi çalışmıyor linke git e basıyom be yarım saattir
Admin yardım lütfen oyuna giriyorum şifreyi yazıyorum bu oyuan erişiminiz bulunmamaktadır ek dosya diyor vip üyeliğe felan atıyorEkli dosyayı görüntüle 851
GENEL BAKIŞ
Özgür bir şehirde dedektifsiniz. Şehirin aşırı özgür olması sizin işinizi daha zorlaştırıyor. Artık davaların çözülmesi daha zor bir hale gelmeye başladı, özellikle de sonuncusu. Sizden yardım isteyen müşteriniz ölü bulundu. Bunun nedeni olarak herkes intihar olarak görüyor fakat siz öyle düşünmüyorsunuz. Bu olayı araştırıp intihar mı yoksa bir cinayet mi öğrenmelisiniz. Belki de herkesin düşündüğü gibi bir intihardır, ama neden ?
Paylaşılan Tarih: 08.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.0
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.72 GB
Oyun Boyutu APK: 519 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Male Protagonist, Adventure, Anal Sex, Animated, BDSM, Big tits, Corruption, Creampie, Footjob, Graphic violence, Group sex, Male domination, MILF, Mobile game, Oral sex, POV, Romance, Sex toys, Spanking, Stripping, Titfuck, Vaginal sex, Voyeurism, Lesbian, Prostitution, Interracial, Cheating, Slave
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Depraved Awakening oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 844 Ekli dosyayı görüntüle 845 Ekli dosyayı görüntüle 846 Ekli dosyayı görüntüle 847 Ekli dosyayı görüntüle 848 Ekli dosyayı görüntüle 849 Ekli dosyayı görüntüle 850
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.Admin yardım lütfen oyuna giriyorum şifreyi yazıyorum bu oyuan erişiminiz bulunmamaktadır ek dosya diyor vip üyeliğe felan atıyor
Yani sıkıntı yok bendeŞu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.
Genel bir sıkıntı var.Yani sıkıntı yok bende
Oyun adı depradinng awekeningYani sıkıntı yok be