SworD
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
İlk oynadığım oyunlar serisinden biridir.''L.A Noire'' oyununun günümüzde geçen yetişkin bir versiyonu desem yanılmam herhalde.Güzel karakterleri ve güzel bir hikayesi var.Çevirmenleri tebrik ediyorum.
Oyuna giriş yapamıyorum giriş bilgileri istiyor yazıyorum yanlış Bilgi diyor lütfen yardım edinEkli dosyayı görüntüle 851
GENEL BAKIŞ
Özgür bir şehirde dedektifsiniz. Şehirin aşırı özgür olması sizin işinizi daha zorlaştırıyor. Artık davaların çözülmesi daha zor bir hale gelmeye başladı, özellikle de sonuncusu. Sizden yardım isteyen müşteriniz ölü bulundu. Bunun nedeni olarak herkes intihar olarak görüyor fakat siz öyle düşünmüyorsunuz. Bu olayı araştırıp intihar mı yoksa bir cinayet mi öğrenmelisiniz. Belki de herkesin düşündüğü gibi bir intihardır, ama neden ?
Paylaşılan Tarih: 08.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.0
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.72 GB
Oyun Boyutu APK: 519 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Male Protagonist, Adventure, Anal Sex, Animated, BDSM, Big tits, Corruption, Creampie, Footjob, Graphic violence, Group sex, Male domination, MILF, Mobile game, Oral sex, POV, Romance, Sex toys, Spanking, Stripping, Titfuck, Vaginal sex, Voyeurism, Lesbian, Prostitution, Interracial, Cheating, Slave
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Depraved Awakening oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 844 Ekli dosyayı görüntüle 845 Ekli dosyayı görüntüle 846 Ekli dosyayı görüntüle 847 Ekli dosyayı görüntüle 848 Ekli dosyayı görüntüle 849 Ekli dosyayı görüntüle 850
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Oyuna giriş yapamıyorum giriş bilgileri istiyor yazıyorum yanlış Bilgi diyor lütfen yardım edin
Zaten şifrem ve kullanıcı adımda ö ş ç gibi harfler yok yine de giremiyorumBilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
Sıkıntısız girmek icin yeni hesap acabilirsinZaten şifrem ve kullanıcı adımda ö ş ç gibi harfler yok yine de giremiyorum
Asil sorun burada yeni kayıt açmak isteyince sayfa error veriyorSıkıntısız girmek icin yeni hesap acabilirsin
şifreni değiştirip tekrar dene.Asil sorun burada yeni kayıt açmak isteyince sayfa error veriyor
Sanırım işe yarayacak teşekkür ederimşifreni değiştirip tekrar dene.
Discord sunucusuna katılıp oyunlar hakkında sorularini veya sorunlarini yardım kanalına yazabilirsin yardķmcı olurlar sanaNtr açmalımıyız bilemedim etkiliyor mu oyunun gidişatını
İçerik olarak bir fark yok. Sadece Android'de sıkıştırılma işlemi olduğu için kalite biraz düşüyor.windows sürümü ile android arasındaki fark ne?
teşekkür ederimİçerik olarak bir fark yok. Sadece Android'de sıkıştırılma işlemi olduğu için kalite biraz düşüyor.
Rica ederim.teşekkür ederim