Milfy CityEkli dosyayı görüntüle 1831bu hangi oyun arkadaşlar admin yardımcı olur musun
Yeni güncelleme geldi mi en son babasını bulmuştu ve baskın yapılacaktı??Ekli dosyayı görüntüle 851
GENEL BAKIŞ
Özgür bir şehirde dedektifsiniz. Şehirin aşırı özgür olması sizin işinizi daha zorlaştırıyor. Artık davaların çözülmesi daha zor bir hale gelmeye başladı, özellikle de sonuncusu. Sizden yardım isteyen müşteriniz ölü bulundu. Bunun nedeni olarak herkes intihar olarak görüyor fakat siz öyle düşünmüyorsunuz. Bu olayı araştırıp intihar mı yoksa bir cinayet mi öğrenmelisiniz. Belki de herkesin düşündüğü gibi bir intihardır, ama neden ?
Paylaşılan Tarih: 08.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.0
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.72 GB
Oyun Boyutu APK: 519 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Male Protagonist, Adventure, Anal Sex, Animated, BDSM, Big tits, Corruption, Creampie, Footjob, Graphic violence, Group sex, Male domination, MILF, Mobile game, Oral sex, POV, Romance, Sex toys, Spanking, Stripping, Titfuck, Vaginal sex, Voyeurism, Lesbian, Prostitution, Interracial, Cheating, Slave
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Depraved Awakening oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - ONEDRIVE
ANDROID
CLOUD - ONEDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 844 Ekli dosyayı görüntüle 845 Ekli dosyayı görüntüle 846 Ekli dosyayı görüntüle 847 Ekli dosyayı görüntüle 848 Ekli dosyayı görüntüle 849 Ekli dosyayı görüntüle 850
Beta erşimde beklemek lazımGüzele benziyor bakalım deneyelim.
Dosyayı indirirken hata oluşmuştur. Tekrar indirip deneyebilir misin? Bazen ben de yaşıyorum tekrar indirince düzeliyor.Rardan Çıkarırken 100 de 99 da Arşiv Hatası Alıyorum neden acaba???
tekrar deneyim teşekkür ederimDosyayı indirirken hata oluşmuştur. Tekrar indirip deneyebilir misin? Bazen ben de yaşıyorum tekrar indirince düzeliyor.
Rica ederim.tekrar deneyim teşekkür ederim
Being a dick oynamadıysan oyna net 1. Olur acting lessonla aynı yapımcının olması lazımBol bol seks ve seksvari eylemler olsada yine de üzücü ve hüzünlendirici bir hikaye'ye sahip. İnsanların ne denli sapkın olduğunu ve nelerin yapılabileceğini nakış nakış işlemiş oyundur. Final olması üzücü oldu. Şuan içimde hafif buruk bir hüzün ve tat var.. Evet çok iyi seks sahneleri var. Fakat hikayesi biraz burukluk ve hüzün yarattı. Sonuçta insanlar bir şekilde hayatlarını devam ettirme peşindedir. Kimseyi tercih ve fikirleriyle yargılayamayız. Her insanın hayatı mükemmel ve dört dörtlük olmayabiliyor... 10 dolar için striptiz klüplerinde çalışan bir kadını suçlayamayız mesela....
Bunun gibi bir çok etkenin birleşmesi bu oyunu çok iyi yerlere getirmiş. Keşke devam etseymiş. Sıra City of broken dreams'a geldi... Bunu bir kenarıya koyduk, hafızaya kaydettik...
Şu ana kadar çok beğendiğim oyunlar
- Become a rock star ( Rock müzik sever olarak güzel bir işleyişi var..)
- Acting lessions - (Büyük bir efsanedir benim için)
- The deluca family - (Pek birşey yok ama hikayesi iyi..)
Ve tabi ki depraved awakening ne bu listeye dahil oldu... Bu oyun ile beraber toplam 4 oyun bitirdim... Ve bu gece elbette City of broken dreams'a bir el atacağım...
Kararlar bir çok şeyi etkiliyor. Ben judy üzerinde biraz yoğunlaştım.. Diğer karakterler ile pek etkileşimim olmadı ama yine görev ve hikaye icabi birazcık yarazlık yaptım şimdi.. Yalan yok...
Favori oyunların nedirFavori oyunlar listemde değil ama yinede güzel oyundur