Sypreus
Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
 Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
 Twist Türkçe Erişimcisi
 6 Türkçe Oyunlu Güncelleme Paketini satın alman gerekiyor.Bu oyuna erişiminiz bulunamamaktadır hatası alıyorum hangi pakedi satın almam gerekiyor?
Son Konular

6 Türkçe Oyunlu Güncelleme Paketini satın alman gerekiyor.Bu oyuna erişiminiz bulunamamaktadır hatası alıyorum hangi pakedi satın almam gerekiyor?

Oyun betadan çıkıp herkesin erişimine açılınca indirebileceksiniz.ileri zamanlarda indirme butonu herkese açık olacak mı yoksa hep mi böyle kalacak

Hayır 6lı paketi almanız gerekiyor. Ama mağazadan kaldırılmış bu da oyunun yakında betadan çıkacağı anlamına geliyor.5 Türkçe Oyunlu Beta Paketi ni alınca bu oyuna erişim sağlıyabiliyor muyuz ? Beta üyelik için bunu mu almak gerekiyor ?
Tahmini bir süre var mı acaba? Oynamak istiyorum da. Ne zaman çıkar betadanHayır 6lı paketi almanız gerekiyor. Ama mağazadan kaldırılmış bu da oyunun yakında betadan çıkacağı anlamına geliyor.

Ben de tam olarak bilemiyorum ama mağazadan kaldırıldığına göre yakında çıkar.Tahmini bir süre var mı acaba? Oynamak istiyorum da. Ne zaman çıkar betadan

Oyun ondan sonra güncellendi diye biliyorum ama süresi hakkında bir bilgim yok.En son eski karısıyla bir barda bitiyordu sanırım oyun, o kısmın devamı mı ve devamıysa ne kadarlık bir oynama süresi var (o sahneden itibaren olan sure)

10 - 15 dakika falan bölüm kısa biraz ki zaten bu 15 dakikaya sığdırabileceği kadar sahne koymuşEn son eski karısıyla bir barda bitiyordu sanırım oyun, o kısmın devamı mı ve devamıysa ne kadarlık bir oynama süresi var (o sahneden itibaren olan sure)

Eksik indirmiş olabilirsiniz. Ya da rardan çıkartırken virüs programlarınızı kapatınız.Winrar hatası alıyorum oyun rar dosyasından çıkarken hata veriyor çözmü nedir bilen varmı

Sonja için 10 bölüm sahne bekledim. Bölüm sonunda istediğimizi verdi adam sonundaSonja ve MC nin evliliği 10/10 bu arada ya. Harika 2 karakter, ve replikleri de harika. Sonja çok klas bir karakter.

Oyun şu an en güncel halindedir. Geç yazısına tıklayarak oyunu oynayabilirsiniz.Güncelleme geldimi oyuna oyunda güncelleme uyarısı veriyor

Geç yazısına bakarak oyununuzu sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz, güncelleme uyarısına kulak asmayınız.Merhaba oyuna giriş yaptığımda ekrana bu şekil yeni sürüm var güncelle basıyorum beni buraya atıyoe direkt bu o indirdiğim oyun fakat sürümde aynı