0 - 1 Saat arası bir oynanışı var. Gittiğin rotaya göre kısa da sürebilir ama en fazla 1 saat.Yeni güncelleme kaç saatlik bir oynanış sunuyor ?
Kayıt yükleme ya da devam etme kısmı olması lazım oyunun ana menüsünde, oradan kaydını seçip oynamaya devam edebilirsin.Eski kayıt dosyalarım duruyor bu son güncellemeyi indirdiğim zaman kaldığım yerden devam edebilmek için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim android icin
Teşekkür ederimKayıt yükleme ya da devam etme kısmı olması lazım oyunun ana menüsünde, oradan kaydını seçip oynamaya devam edebilirsin.
Hikayeaçık dunyamı hıkayemı
Oyun görsel roman tarzında, açık dünyası bulunmuyor.açık dunyamı hıkayemı
Oyunu indirdim kayıt dosyalarım çıktı fakat oyuna girer girmez sürekli oyundan atıyor no more money oyununda da aynı sorun var bu neden kaynaklanıyorKayıt yükleme ya da devam etme kısmı olması lazım oyunun ana menüsünde, oradan kaydını seçip oynamaya devam edebilirsin.
Kayıt dosyalarını bir yere yedekledikten sonra oyun dosyasının içinden silip tekrar dene. Kayıtların bozuk olabilir.Oyunu indirdim kayıt dosyalarım çıktı fakat oyuna girer girmez sürekli oyundan atıyor no more money oyununda da aynı sorun var bu neden kaynaklanıyor
Oyun görsel roman tarzında, açık dünyası bulunmuyor.oyun hıkayemı acık dunyamı yanı oyun ıcınde ıstedıgın gıbı gezılıyormu yoksa oyun oto mu?
Android 13 kullanıcısıysanız yapacak bir şey yok. Oyunlarımız Android 13'e uyumlu değiller. Yeni ve güncellenen oyunlar uyumlu olacak. Şu anlık sadece Being a DIK son sezona girebilirsin.Gerekli izni veriyorum fakat oyuna girdiğimde gerekli izinler verilmedi diyor. Ne yapabilirim?