City of Broken Dreamers Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe City of Broken Dreamers Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 14
Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
8$
X

xkraltrkardesim

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ileri zamanlarda indirme butonu herkese açık olacak mı yoksa hep mi böyle kalacak

0

0mrdgn

Kayıtlı Üye
Kredi
1$

5 Türkçe Oyunlu Beta Paketi ni alınca bu oyuna erişim sağlıyabiliyor muyuz ? Beta üyelik için bunu mu almak gerekiyor ?​

Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0$

5 Türkçe Oyunlu Beta Paketi ni alınca bu oyuna erişim sağlıyabiliyor muyuz ? Beta üyelik için bunu mu almak gerekiyor ?​

Hayır 6lı paketi almanız gerekiyor. Ama mağazadan kaldırılmış bu da oyunun yakında betadan çıkacağı anlamına geliyor.

L O R D

L O R D

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
En son eski karısıyla bir barda bitiyordu sanırım oyun, o kısmın devamı mı ve devamıysa ne kadarlık bir oynama süresi var (o sahneden itibaren olan sure)

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Katie'yi özlemişim, betadan çıkması iyi oldu. İndireyim de tekrardan oynuyayım. :)

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
En son eski karısıyla bir barda bitiyordu sanırım oyun, o kısmın devamı mı ve devamıysa ne kadarlık bir oynama süresi var (o sahneden itibaren olan sure)
10 - 15 dakika falan bölüm kısa biraz ki zaten bu 15 dakikaya sığdırabileceği kadar sahne koymuş

J

Jaxcalio

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Winrar hatası alıyorum oyun rar dosyasından çıkarken hata veriyor çözmü nedir bilen varmı

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Sonja ve MC nin evliliği 10/10 bu arada ya. Harika 2 karakter, ve replikleri de harika. Sonja çok klas bir karakter. :D

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
Sonja ve MC nin evliliği 10/10 bu arada ya. Harika 2 karakter, ve replikleri de harika. Sonja çok klas bir karakter. :D
Sonja için 10 bölüm sahne bekledim. Bölüm sonunda istediğimizi verdi adam sonunda

Kulaksizz

Kulaksizz

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Güncelleme geldimi oyuna oyunda güncelleme uyarısı veriyor

W

WitchKing

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhaba oyuna giriş yaptığımda ekrana bu şekil yeni sürüm var güncelle basıyorum beni buraya atıyoe direkt bu o indirdiğim oyun fakat sürümde aynı

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220521-025408_Broken Dreamers.jpg
    Screenshot_20220521-025408_Broken Dreamers.jpg
    646.3 KB · Görüntüleme: 9
Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0$
Merhaba oyuna giriş yaptığımda ekrana bu şekil yeni sürüm var güncelle basıyorum beni buraya atıyoe direkt bu o indirdiğim oyun fakat sürümde aynı
Geç yazısına bakarak oyununuzu sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz, güncelleme uyarısına kulak asmayınız.

W

what if

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
türkçe yamasını kuruyor muyuz rarda 2 tane varda

Üst Alt