Google Drive linkleri çalışmıyor, başka alternatif kullanın.google drive erişim hatası veriyo
Böyle bi hata verdi yardımcı olur musunuz?
Ben 1.5Gb oyun apksı kuruyordum 4Gb hafızamdayer vardı ancak inmedi sildim hazfızamı biraz daha açtım tekrar indirdim o zaman indi600'küsür mb oyun 4 5 gb boş verin var ama hala böyle bi hata veriyo
Oyun konularında "Male protagonist" yazıyor yani ana karakterimiz erkek.Mc kızmı erkekmi ?
Cevap için TşkOyun konularında "Male protagonist" yazıyor yani ana karakterimiz erkek.
Dosyaları kayıt edebilmek için izin istiyor, sizin özel dosyalarınıza erişmek için değil. Yani bir problem olmayacaktır.Dosyalara erişim izini istiyor verirsem problem olur mu ?
TeşekkürlerDosyaları kayıt edebilmek için izin istiyor, sizin özel dosyalarınıza erişmek için değil. Yani bir problem olmayacaktır.
Şuan erişim ayı etkinliğindeyiz, sıraya alınmıştır etkinlik bittikten sonra kısa sürede içerisinde çevrilecektir.Yeni bölüm çıktı. 11.bölüm çeviriye ne zaman başlanır acaba ?
Hocam oyun Türkçe miGeldi geldi geldi şaka gibi ciddi ciddi sonunda çıktı bölüm 11 ne zaman gelir hocam Mackenzie bi Being DIK bir de buna deliyim
Oyun konusunun başında da yazdığı gibi tamamen Türkçe çeviridir.Hocam oyun Türkçe mi
Tarzını beğenmiyorsundur. Aslında büyük bir kitlesi var yani birçok kişi seviyor.bu oyun neden hep sıkıyor her başladığımda bırakıyorum