APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Uygulamayı indiriyorum daha sonra yükle diyorum yükleme ekranının sonuna geldiğinde uygulama yüklenmedi diyor yardımcı olabilir misiniz?
Net bir tarih veremiyoruz maalesef.Ne zaman erken erişimden çıkar
En çok oynanan oynanip beğenilen oyun hangisiNet bir tarih veremiyoruz maalesef.
Being A DIK, Milfy City, City of Broken Dreamers, Summertime Saga, Lust Epidemic aklıma gelen bunlar.En çok oynanan oynanip beğenilen oyun hangisi
TeşekkürlerBeing A DIK, Milfy City, City of Broken Dreamers, Summertime Saga, Lust Epidemic aklıma gelen bunlar.
Rica ederim iyi oyunlar.Teşekkürler
Şu anda bilmiyoruz ne zaman çıkacağını.Oyunun erken erişimden çıkma süresinin verilmemesinin sebebi gizlilik mi yoksa belli olmadığı için mi
Hiç sorma hiç hakaret etmeden şakalı bir şekilde yorum yazdım 3 kere sildiler, sanki dalga geçiyorlarNeredeyse üstünden 3 4 hafta geçti sanırım bu oyunlar herkese açılmayacak gibi
Yorumlar şaka olduğu için değil birden fazla kez yazıldığı için silindi.Hiç sorma hiç hakaret etmeden şakalı bir şekilde yorum yazdım 3 kere sildiler, sanki dalga geçiyorlar