CumaLee
Kayıtlı Üye
Herkese açıldığında duyurusu atılacaktır.Betadan çıktımı anlamadım mağaza simgesi görünmüyor
Herkese açıldığında duyurusu atılacaktır.Betadan çıktımı anlamadım mağaza simgesi görünmüyor
İlk yazdığım neden silindi peki hepsini 3 dk içersinde yazmadım ilkini yazdıktan sonra 1 gün geçti bug falan oldu herhalde yayınlanmamışım dedim benzerini yazdım o da silindiYorumlar şaka olduğu için değil birden fazla kez yazıldığı için silindi.
Evet betadan çıktı ve güncel şu anda.Hocam betadan çıktı demi Güncel şuan?
Kayıt dosyaları bölümüne bak mutlaka vardır.9 bölüme kadar save dosyası var mı
Kayıt dosyalarınızı kendiniz silmediğiniz sürece bilgisayarınızda veya telefonunuzda depolanmaya devam ediyor.Ya ben şey sorucam Bi oyun bitiriyorum ama yeni sürümü geliyor nasıl kaldığım yerden devam ederim çözemedim gitti
Peki ben bu kayıt dosyalarını telefonda hangi klasörde bulurum yoksa otomatik olarak devam eder i kaldığı yerdenKayıt dosyalarınızı kendiniz silmediğiniz sürece bilgisayarınızda veya telefonunuzda depolanmaya devam ediyor.
Android - data - AdultOyunCeviri klasöründe bulabilirsiniz.Peki ben bu kayıt dosyalarını telefonda hangi klasörde bulurum yoksa otomatik olarak devam eder i kaldığı yerden
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Oyunu indirdim açarken bazı izinler istiyor onlari da kabul ettim, mail sifre girerken hata veriyor ne yapabilirim?
şifre veya ID de türkçe karakter yok ama olmadı yine deBilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
Giriş ekranında mail yerine kullanıcı adınızı yazmanız lazım.şifre veya ID de türkçe karakter yok ama olmadı yine de
Banshee TownTürk yapımı oyun varmı
teşekkür ederim kafa karıştı kullanıcı adı yazınca olduGiriş ekranında mail yerine kullanıcı adınızı yazmanız lazım.