Hero
Kayıtlı Üye
evettüm bölümleri içeriyor değilmi 1. bölümden 8. bölüme kadar yeni başlıyacam oyuna
evettüm bölümleri içeriyor değilmi 1. bölümden 8. bölüme kadar yeni başlıyacam oyuna
6 - 7 Saat civarı bir süresi var, finali hakkında bir bilgi yok.Hocam tahmini oyananış süresi ne kadar? Ve ne zaman final yapar finali yakın mı bir bilginiz varmı? Final Yapan oyunu oynamak daha iyi oluyor bu oyunu baya övdüler sürekli güncelleme bekleyerek bu oyunda sıkıcı olur cevaplarsanız sevinirim.
Son güncelleme Aralık ayında geldi.En son guncelleme ne zaman geldi.
Gdrive linkinden indirebilirsiniz bir problem yok linklerde.malesef oyunu 3 link üzerindende indiremiyorum mega da bir yerden sonra para istiyor gdrive infinty diyo bekledim oyunun boyutunu geçip gidiyor indirmeye devam ediyor ve gofile ilede indiremiyorum keşke cloud bundada olsaydı
İstemez o zamanlar betadaydı şu an herkese açık.Ya bir şey sorcam ben bu oyunu önceden indirmiştim bana hesap açın fln demişti şimdi bu sitede herkes indirmiş beğenmiş benn şimdi indiriyorum öyle birşey istemez demi
MEGA'da kota sorunu var ise MEGA uygulaması üzerinden indirmeyi deneyin, büyük ihtimalle kota sorunu yaşamayacaksınız.gdrive linkinden de indirilemiyor şu an ne yazık ki
Serbest dolaşım bulunmuyor.Oyunda milf city ve F.I.LF. deki gibi serbest dolaşım var mı?
Tam tarih belli değil fakat bu ay içerisinde çıkacağını tahmin ediyorum.güncelleme tarihi belli oldumu ?
Peki bana o tarzda oyunlar önerebilir misin sana zahmet kanka, serbest dolaşım içeren oyunlarSerbest dolaşım bulunmuyor.
Girl House, Stranded Dick, F.I.L.F, False Hero, The DeLuca Family, Fashion Business, Betrayed, Midnight ParadisePeki bana o tarzda oyunlar önerebilir misin sana zahmet kanka, serbest dolaşım içeren oyunlar