Bu oyun için söylenecek sözlerim şunlardır; İlk sürümü yayınlandığından beridir oyunu oynuyordum.Bir çok hata ve aşırı şekilde yüksek olan seviye sistemi yüzünden baya zaman kaybına yol açıyordu. İkinci güncelleme de durum biraz daha toparlamış ve oynanabilir duruma gelmişti, buna güvenerek oyunu son sürümüne kadar oynamış ve bitirmiştim. Hatta kayıtlarını bile alarak gelecek güncellemelerinide iple çekiyordum.Uzun bir süre sonra son güncelemeyle beraber her sürümde olduğu gibi bunda da kayıtlarım çalışmadı. Sadece bununla kalsa diyeceğim ama bug sorunlarıda olmaya başladı.
Yapımcının sorunu oyunu güncel tutmuyor, tutsa da ilk kayıtların çalışmasına engel olacak büyük değişikliklerde yapmış olması.Oyunda o kadar görev ve seviye sistemi ki; bu sadece zaman kazanma ve oyuncuyu oyalama çabasıdır.Bir de bu kadar ilerlemişken kayıtların çalışmaması bu oyuna daha fazla tahammül edecek durum da olmamamdır.Pes ederek kayıtlarımı da sildim, oysa ki bu oyundan umutluydum. Potansiyeli büyük görünüyor, sanırım oynamak için oyunun final vermesini beklemek gerekiyor.Bu ağırlıkla ancak zor görebiliriz finali sanırım. Neyse Emeğinize sağlık.