Gözle görülür çok az bir fark var. Düşük boyutlu APK'da müzikler de yok.yüksek apk ve düşük apk arasındaki görüntü farkı çok mu ne kadar fark ediyor ?
Gözle görülür çok az bir fark var. Düşük boyutlu APK'da müzikler de yok.yüksek apk ve düşük apk arasındaki görüntü farkı çok mu ne kadar fark ediyor ?
Oyun şu anda betada olduğun için "Destekçi Plus" ya da "Being A DIK Türkçe Beta" satın almadığın sürece oyun betada olduğu sürece oyunu indiremezsin.Oyunu nasıl indirebilirim üyeliğimin olması gerektiğini söylüyor
bende de aynı sorun varSürekli oyundan atıyor arkadaşlar var mıdır çözümü
Arkadaşlar sabredin açılçak bekleyin.kesinlikle hak veriyorum. Oyunlara giremiyoruz ya saçmalık.
Yönetici Mackenzie şöyle bir açıklama yaptı :Bir şey sorucam şimdi koskoca sitede bu oyun hatalı çıktı diye neden hepsini kapatıyorlar onu anlamadım yani tamam da ücretsiz olanlar niye açılmıyor ??
Sürekli oyundan atıyor arkadaşlar var mıdır çözümü
bende de aynı sorun var
Discord sunucumuzdaki being a dik türkçe beta kanalına yazarsanız sağlıklı biri şekilde yardım alabilirsiniz.Bende aynı sorun var oyundan atıyor sürekli dün gece indirdim .
Yani o uyanık olarak adlandırdığımız şahsiyetler yüzünden biz kurunun yanında yaş da yanar misali ... Neyse bekliyecegiz artık ne yapalım teşekürler.Yönetici Mackenzie şöyle bir açıklama yaptı :
Being a DIK oyunun bir hatadan dolayı beta erişimi olmadan giriş yapılabilmesi sağlanıyordu. Bunu fırsat olarak gören bazı uyanıklar, bazı yerlerde paylaşmış. Biz de bunu engelleyebilmek için, Being a DIK oyunu betadan çıkana kadar tüm Türkçe oyunların erişimlerini kapattık. Being a DIK Türkçe Betadan çıkana kadar hiç bir Türkçe oyuna erişim sağlayamazsınız. Bunu yapmamızın nedeni ise Being a DIK ücretsiz bir şekilde erişebilen ve bunu paylaşan uyanıkların önüne geçmek. Bunda bizim de hatamız var, bu süreç için sizden özür dileriz. Fakat bunu yapmak zorundayız...
10 dakika önce linkler güncellendibeta satın alan arkadaşlar herhangi bir sorun var mı ona göre satın alıcam ?
Güncel linkler sorunsuz mu hocam ?10 dakika önce linkler güncellendi
Melody e giriş yapamıyorum . Bu oyuna erişiminiz bulunmamakta diyor yardımcı olur musunuz ?