Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
Lazformation61

Lazformation61

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Müq bir iş çıkartmışsınız yine , sanki bu bölüm kısa gibi geldi bana

N

Noktanokta

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu nasıl indirebilirim üyeliğimin olması gerektiğini söylüyor

R

redr

Kayıtlı Üye
Kredi
2$
Sürekli oyundan atıyor arkadaşlar var mıdır çözümü

M

Mesutavluk01

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bir şey sorucam şimdi koskoca sitede bu oyun hatalı çıktı diye neden hepsini kapatıyorlar onu anlamadım yani tamam da ücretsiz olanlar niye açılmıyor ??

P

prorhyme

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bende aynı sorun var oyundan atıyor sürekli dün gece indirdim .

Kanliyurg

Kanliyurg

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bir şey sorucam şimdi koskoca sitede bu oyun hatalı çıktı diye neden hepsini kapatıyorlar onu anlamadım yani tamam da ücretsiz olanlar niye açılmıyor ??
Yönetici Mackenzie şöyle bir açıklama yaptı :

Being a DIK oyunun bir hatadan dolayı beta erişimi olmadan giriş yapılabilmesi sağlanıyordu. Bunu fırsat olarak gören bazı uyanıklar, bazı yerlerde paylaşmış. Biz de bunu engelleyebilmek için, Being a DIK oyunu betadan çıkana kadar tüm Türkçe oyunların erişimlerini kapattık. Being a DIK Türkçe Betadan çıkana kadar hiç bir Türkçe oyuna erişim sağlayamazsınız. Bunu yapmamızın nedeni ise Being a DIK ücretsiz bir şekilde erişebilen ve bunu paylaşan uyanıkların önüne geçmek. Bunda bizim de hatamız var, bu süreç için sizden özür dileriz. Fakat bunu yapmak zorundayız...

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
M

Mesutavluk01

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yönetici Mackenzie şöyle bir açıklama yaptı :

Being a DIK oyunun bir hatadan dolayı beta erişimi olmadan giriş yapılabilmesi sağlanıyordu. Bunu fırsat olarak gören bazı uyanıklar, bazı yerlerde paylaşmış. Biz de bunu engelleyebilmek için, Being a DIK oyunu betadan çıkana kadar tüm Türkçe oyunların erişimlerini kapattık. Being a DIK Türkçe Betadan çıkana kadar hiç bir Türkçe oyuna erişim sağlayamazsınız. Bunu yapmamızın nedeni ise Being a DIK ücretsiz bir şekilde erişebilen ve bunu paylaşan uyanıkların önüne geçmek. Bunda bizim de hatamız var, bu süreç için sizden özür dileriz. Fakat bunu yapmak zorundayız...
Yani o uyanık olarak adlandırdığımız şahsiyetler yüzünden biz kurunun yanında yaş da yanar misali ... Neyse bekliyecegiz artık ne yapalım teşekürler.

-'StroK!#

-'StroK!#

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
beta satın alan arkadaşlar herhangi bir sorun var mı ona göre satın alıcam ?

S

sasubaysa44

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Melody e giriş yapamıyorum . Bu oyuna erişiminiz bulunmamakta diyor yardımcı olur musunuz ? Kanliyurg

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
Melody e giriş yapamıyorum . Bu oyuna erişiminiz bulunmamakta diyor yardımcı olur musunuz ?

Üst Alt