ronaldinho
Kayıtlı Üye
8/9 gb boş alan istiyor kurulurken
teşekkür ederim dostum başardım8/9 gb boş alan istiyor kurulurken
8/9 gb boş alan istiyor kurulurken
teşekkür ederim dostum başardım8/9 gb boş alan istiyor kurulurken
arkadaşlar tüm bölümler mevcuttmu en ilk ölümden son bölüme kadar
2.sezonu direk nasıl oynayabilirim.
Evet 1. bölümden başlıyor.Oyunu yükleyince 1. Sezon 1. Bölümden mi başlıyor?
Bölüm 1 - 1386kasa şifrelerini yazabilecek biri varmı ?
Henüz yokYeni bölümden haber var mı
apk dosyası zip olarak indi dosya konumuna çıkardım ama oyunu kuramadım nasıl kurucam ben bunu?
oyunu her rardan açışımda alanımdan 7 8 GB azalıyor. İndiriyor herhalde nerede bu indirilen dosyalar sileyim onları?
Bağış nasıl yaparımEkli dosyayı görüntüle 770
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.5.2 (2. Sezon - 1. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 8.07 GB
Oyun Boyutu APK: 1.67 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - ONEDRIVE - ANONFILES
ANDROID
CLOUD - ONEDRIVE - ANONFILES
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777
Bağış nasıl yaparım