KDR
Yetkili
Sitede değişiklik söz konusu o yüzden eski olan her şey geçersiz ve aklınıza takılan her hangi bir şey olursa discord sunucumuza davetlisinizKullanıcı adı şifremi yazıyorum oyuna giremiyorum neden
Sitede değişiklik söz konusu o yüzden eski olan her şey geçersiz ve aklınıza takılan her hangi bir şey olursa discord sunucumuza davetlisinizKullanıcı adı şifremi yazıyorum oyuna giremiyorum neden
Şifre ve id isteyen 4-5 oyun var. Hepsi mi çöp oldu ? kurtaramaz mıyız ?Sitede değişiklik söz konusu o yüzden eski olan her şey geçersiz ve aklınıza takılan her hangi bir şey olursa discord sunucumuza davetlisiniz
Kurtaramayız.Şifre ve id isteyen 4-5 oyun var. Hepsi mi çöp oldu ? kurtaramaz mıyız ?
Buradan hesap açıp oyunları buradan tekrar indirin sıkıntısız girecektir.dün gece rahatça girmistim su an giremiyorum id sifre dogru yazmama ragmen ne zaman girebiliriz değişiklik varsa da
Bir ara o sahne mobilde olmuyordu ama sonra düzeltildi. Şu anda tüm sahneleri açmak mümkün.Android'de jill ile banyo sahnesi çalışiyomj bide tüm sahneler açıkmı
Evet hile menüsü mevcut. Oradan tüm sahneleri açabilirsin.Hile menüsü varmı tüm sahneler açıkmı
Evet o iki sahnedeki sorun düzeltildi.Oyunu oynarken quinin teklifi Android'de çalışmıyordu ve jille oyunda Android'de banyo sahnesi yoktu ama sahnelerden aciliyodu peki oynarken 2 sahnede duzeldimi
Bana diyorsan ben admin değilim sadece bir üyeyim ama yine de rica ederim.Teşekkürler admin tüm soruları cevaplıyorsunuz emeğinize ve ellerinize sağlık?
Oyunu Adult Oyun Çeviri sitesi dışında başka bir siteden indirdiysen oynayabilmek için tekrar indirmen gerekiyor.Oyunu 3 Gündür Oynuyorum Bugün Girmeye Çalıstıgımda kullanıcı adı ve şifre yanlış dedi ve siteye girmeye çalıştığımda böyle bir hesap yok dedi 3 günlük ilerleme gitti bu hesabı az önce açtım aynı nickle tekrar girmeye çalıştım ve yine aynısı oldu böyle birşey nasıl olabilir ??
Oyunu bu siteden tekrar indirmen gerekiyor.Ben oyunu indirdim kurdum hatayı adultoyunceviri hesabına giriş yaparken yaşıyorum giriş bilgileri doğru olmasına rağmen verdiği uyarı bu başka hesap açtım denedim aldığım hata aynı yardımcı olur musunuzEkli dosyayı görüntüle 1834