Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
R

Rodo58

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bu oyun yüzünden başka oyunlara da giremiyoruz inşallah erken açarsınız

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.

Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya özellikle büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek veya indirmek için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hala erişemiyorsanız alan yöneticinizle irtibat kurun.

Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.

E

emirhan610

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunların hiçbirine giremiyorum erişim hakkınız bulunmamaktadır diyor ne yapmam gerekli arkadaşlar ?

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
oyunların hiçbirine giremiyorum erişim hakkınız bulunmamaktadır diyor ne yapmam gerekli arkadaşlar ?

Julliety

Julliety

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar ben Being a dik betasını aldım şimdi oyuna girebiliyor muyum ? Ona göre indiricemde sitede bir duyuru okudum tüm türkçe oyunlara erişim kapalı diye ondan soruyorum.

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
Arkadaşlar ben Being a dik betasını aldım şimdi oyuna girebiliyor muyum ? Ona göre indiricemde sitede bir duyuru okudum tüm türkçe oyunlara erişim kapalı diye ondan soruyorum.
Being a DIK oyununa erişebilirsin ama diğer oyunlara erişemezsin.

LaVita

LaVita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kimse yanlış anlamasında arkadaşlar neden sürekli herkes okumak yerine direkt soru sormayı tercih ediyor ? Mesela "Beta'dan ne zaman çıkacak" sorusunu 50 kere sormanın anlamı nedir herkes sorunca farklı cevaplar mı verileceğini düşünüyorsunuz. Burda tek tek cevap veren arkadaşlarıda düşünün biraz, bir soru sorulmuş ve yönetici arkadaşlar cevaplamış ama hala ısrarla sabit sorular devam ediyor.

Bu insanların işlerini zorlaştırmak yerine kolaylaştırmayı tercih etseniz daha iyi olur.

N

nordin53

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekli dosyayı görüntüle 4073

GENEL BAKIŞ

Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?

Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.0 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB

Oyun Konuları
3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.

BU OYUNUN TÜRKÇE SÜRÜMÜ YAZIM HATALARINI VE ANLAM BOZUKLUKLARINI DÜZELTEBİLMEMİZ AÇISINDAN BETA AŞAMASINDADIR. BETA AŞAMASINA KATILIP ERKENDEN TÜRKÇE OYNAMAK İSTİYORSANIZ ÜYELİK ALMANIZ GEREKMEKTEDİR. AŞAĞIDAKİ LİNKTEN MAĞAZAYA ULAŞABİLİRSİNİZ.

MAĞAZA

İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - GDRIVE - DROPMEFILES - GOFILE
RACATY PART 1 - RACATY PART 2 - RACATY PART 3
PIXELDRAIN PART 1 - PIXELDRAIN PART 2 - PIXELDRAIN PART 3

ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE - GDRIVE - PIXELDRAIN

SON SÜRÜMDEN BİR ÖNCEKİ SÜRÜMÜN SAĞLIKLI KAYIT DOSYASINA ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYIN!

GÖRSELLER

Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777
Hocam beta'dan ne zaman çıkıyor?

Üst Alt