S
serhatplt0
Kayıtlı Üye
bitirdin mi sen oyunuAraba yıkadığın bölüm 4. bölüm. Ondan sonraki bölüm ise 5. bölüm. 3 ay önce 6. bölümü oynamış olmanın imkabir
Son Konular
bitirdin mi sen oyunuAraba yıkadığın bölüm 4. bölüm. Ondan sonraki bölüm ise 5. bölüm. 3 ay önce 6. bölümü oynamış olmanın imkabir
İlk 5 bölümü bitirdim ama 6. bölümü daha oynamadım.bitirdin mi sen oyunu
Hayır birkaç hata düzeltilmesi yapılacak ve hile menüsü eklenecek. Oyun hâlâ beta sürecinde.Windows gün içinde yüklenecek diyor herkese açık bir şekilde mi?
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.herkese açık şekilde yüklenecek mi ?? yüklenecekse ne zaman
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.Betadan ne zaman çıkar?
Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.
Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya özellikle büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek veya indirmek için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hala erişemiyorsanız alan yöneticinizle irtibat kurun.
oyunların hiçbirine giremiyorum erişim hakkınız bulunmamaktadır diyor ne yapmam gerekli arkadaşlar ?
Being a DIK oyununa erişebilirsin ama diğer oyunlara erişemezsin.Arkadaşlar ben Being a dik betasını aldım şimdi oyuna girebiliyor muyum ? Ona göre indiricemde sitede bir duyuru okudum tüm türkçe oyunlara erişim kapalı diye ondan soruyorum.
Kanka uzun sürüyor mu son güncelleme ? Almaya değer mi?Yine Jill ile kayda değer bir sahne yapılmamış bu üzdü. Yeni bölümü bekleyeceğiz artık..
Oyunun en uzun güncellemesi bu.Kanka uzun sürüyor mu son güncelleme ? Almaya değer mi?
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.Betadan ne zmn çıkar acaba
Hocam beta'dan ne zaman çıkıyor?Ekli dosyayı görüntüle 4073
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.0 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
BU OYUNUN TÜRKÇE SÜRÜMÜ YAZIM HATALARINI VE ANLAM BOZUKLUKLARINI DÜZELTEBİLMEMİZ AÇISINDAN BETA AŞAMASINDADIR. BETA AŞAMASINA KATILIP ERKENDEN TÜRKÇE OYNAMAK İSTİYORSANIZ ÜYELİK ALMANIZ GEREKMEKTEDİR. AŞAĞIDAKİ LİNKTEN MAĞAZAYA ULAŞABİLİRSİNİZ.
MAĞAZA
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - GDRIVE - DROPMEFILES - GOFILE
RACATY PART 1 - RACATY PART 2 - RACATY PART 3
PIXELDRAIN PART 1 - PIXELDRAIN PART 2 - PIXELDRAIN PART 3
ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE - GDRIVE - PIXELDRAIN
SON SÜRÜMDEN BİR ÖNCEKİ SÜRÜMÜN SAĞLIKLI KAYIT DOSYASINA ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYIN!
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.Hocam beta'dan ne zaman çıkıyor?