Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
M

madmen312

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Windows için olan link sayısı artıcakmı suan 2 linktende indiremiyorum ben

sergensimen

sergensimen

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Mükemmel bir oyun, çevirmen arkadaşın ve emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

L

Lastes

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ben sabah indirdim fakat oyun giriş kısmında tekrar ödemeye yönlendirdi şimdide 3 seçenekten hiçbirinden indiremiylrum ne pcden ne telefondan vpn ile mega denedim olmuyor

Akuma

Akuma

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Doğasever
Kredi
9$

Mackenziehakkın ödenmez reis.​

K

Karatekittt

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Beign a dik tarzında onerebiliceginiz başka kaliteli senaryosu olan oyun varmı

Simurq

Simurq

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bi işe yarar link gdrive oda kullanılamıyor mega desen zaten paralı öbürküleri 10 saatten aşağı indirme hızı yok daha düzgün siteler olsa güzel olacak inter hızımda problem yok bu arada

M

mavisim42

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Hileler ne zaman gelecek

R

RaptoKing

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Normalde ort. 2 hafta betada kalıyodu oyunlar bunuda öyle yapmayın erken çıksın biraz

S

serhatplt0

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.

Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya özellikle büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek veya indirmek için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hala erişemiyorsanız alan yöneticinizle irtibat kurun.
ne dediniz anlamadım

S

serhatplt0

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
6. bölüm 2 gün önce çıktı. Buradaki de 6. bölümün çevirisi.
kanka bundan 3 ay önce ben 6 bölümü oynadım araba yıkıyorsun ya oranın devamını bitirdim vardı diyorum hani oyun biticekdi son güncellemeydi ne oldu

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
kanka bundan 3 ay önce ben 6 bölümü oynadım araba yıkıyorsun ya oranın devamını bitirdim vardı diyorum hani oyun biticekdi son güncellemeydi ne oldu
Araba yıkadığın bölüm 4. bölüm. Ondan sonraki bölüm ise 5. bölüm. 3 ay önce 6. bölümü oynamış olmanın imkanı yok. 5. bölümün sonunda DIK ceketini giyiyoruz ve orada bitiyor.

Üst Alt