Jupiter
Doğasever
Şu anda indirme linkleri aktif.Peki bugün içinde hataları düzeltilip indirme linkleri aktif olurmu teşekkürler
Son Konular
Şu anda indirme linkleri aktif.Peki bugün içinde hataları düzeltilip indirme linkleri aktif olurmu teşekkürler
Hayır, yalnızca Beta erişimcilerine.Windows gün içinde yüklenecek diyor herkese açık bir şekilde mi?
VPN kullan.yav şu megadaki kotayı nasıl düzeltiriz
Belirli bi yuzde de ilerlemiyor kalıyorsa VPN ile indiryav şu megadaki kotayı nasıl düzeltiriz
Sanırım Beta'dan çıkınca herkesin erişimine açılacaktır, şu an Beta'da.Sadece destekci plus icin mi acik olucak
ne dediniz anlamadımMaalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.
Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya özellikle büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek veya indirmek için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hala erişemiyorsanız alan yöneticinizle irtibat kurun.
kanka bundan 3 ay önce ben 6 bölümü oynadım araba yıkıyorsun ya oranın devamını bitirdim vardı diyorum hani oyun biticekdi son güncellemeydi ne oldu6. bölüm 2 gün önce çıktı. Buradaki de 6. bölümün çevirisi.
Araba yıkadığın bölüm 4. bölüm. Ondan sonraki bölüm ise 5. bölüm. 3 ay önce 6. bölümü oynamış olmanın imkanı yok. 5. bölümün sonunda DIK ceketini giyiyoruz ve orada bitiyor.kanka bundan 3 ay önce ben 6 bölümü oynadım araba yıkıyorsun ya oranın devamını bitirdim vardı diyorum hani oyun biticekdi son güncellemeydi ne oldu