Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
PurpposoLes

PurpposoLes

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oynayan arkadaşlar çevaplarsa sevinirim. bellayla malum sahneler varmı ve jadeyle varmı?

youth0fsatan

youth0fsatan

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
0$
oynayan arkadaşlar çevaplarsa sevinirim. bellayla malum sahneler varmı ve jadeyle varmı?
Dün yayınlanan sürümde kulüp evi onarım görevinde oyun ilerlemedi bende sanırım herkes aynı hatayı almıştır. O yüzden ilerleyemedik. Bu akşam hileli sürümüyle birlikte tekrar çıkacak. Bu gece bitirip haber veririm.

PurpposoLes

PurpposoLes

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Dün yayınlanan sürümde kulüp evi onarım görevinde oyun ilerlemedi bende sanırım herkes aynı hatayı almıştır. O yüzden ilerleyemedik. Bu akşam hileli sürümüyle birlikte tekrar çıkacak. Bu gece bitirip haber veririm.
Çok iyi olur özelden falan yazarsın bana sabırsızlıkla bekliyorum bak unutma :D

A

Adultoyun6

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Windows gün içinde yüklenecek diyor herkese açık bir şekilde mi?

C

caner61

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.

Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya özellikle büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek veya indirmek için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hala erişemiyorsanız alan yöneticinizle irtibat kurun.

sifiralti

sifiralti

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
son sürümde android için hile menüsünü nasıl açıyoruz

fuckerboys

fuckerboys

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Being a dick türkçe beta erişimi aldım ama yapamıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen

C

Contis

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
6. bölüm 2 gün önce çıktı. Buradaki de 6. bölümün çevirisi.
Merhaba, başka bir oyunu indirdim siteden fakat kullanıcı adını ve şifresini girdikten sonra beni ödeme noktasına yönlendiriyor halbuki oyun ücretisiz nedeni ne olabilir ?

B

berkay21

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
herkese açık şekilde yüklenecek mi ?? yüklenecekse ne zaman

L

Lastes

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Peki bugün içinde hataları düzeltilip indirme linkleri aktif olurmu teşekkürler