Son Konular
Dün yayınlanan sürümde kulüp evi onarım görevinde oyun ilerlemedi bende sanırım herkes aynı hatayı almıştır. O yüzden ilerleyemedik. Bu akşam hileli sürümüyle birlikte tekrar çıkacak. Bu gece bitirip haber veririm.oynayan arkadaşlar çevaplarsa sevinirim. bellayla malum sahneler varmı ve jadeyle varmı?
Çok iyi olur özelden falan yazarsın bana sabırsızlıkla bekliyorum bak unutmaDün yayınlanan sürümde kulüp evi onarım görevinde oyun ilerlemedi bende sanırım herkes aynı hatayı almıştır. O yüzden ilerleyemedik. Bu akşam hileli sürümüyle birlikte tekrar çıkacak. Bu gece bitirip haber veririm.
tamamdır.Çok iyi olur özelden falan yazarsın bana sabırsızlıkla bekliyorum bak unutma
6. bölüm 2 gün önce çıktı. Buradaki de 6. bölümün çevirisi.benim anlamadığım olay şu zaten 6 bölüm vardı farklı sitelerde bunun farkı ne 2sezon 2 bölüm vardı piyasada zaten bu ek mi ?
Hayır bugün herkesin erişimine açık şekilde yüklenmeyecek.Windows gün içinde yüklenecek diyor herkese açık bir şekilde mi?
Merhaba, başka bir oyunu indirdim siteden fakat kullanıcı adını ve şifresini girdikten sonra beni ödeme noktasına yönlendiriyor halbuki oyun ücretisiz nedeni ne olabilir ?6. bölüm 2 gün önce çıktı. Buradaki de 6. bölümün çevirisi.
Duyuru - ÖNEMLİ DUYURU! Bu duyuruda sebebi yazıyor bakabilirsin.Merhaba, başka bir oyunu indirdim siteden fakat kullanıcı adını ve şifresini girdikten sonra beni ödeme noktasına yönlendiriyor halbuki oyun ücretisiz nedeni ne olabilir ?
Teşekkürler, bu kötü olmuş kolay gelsinDuyuru - ÖNEMLİ DUYURU! Bu duyuruda sebebi yazıyor bakabilirsin.
Rica ederim.Teşekkürler, bu kötü olmuş kolay gelsin