seinal
Kayıtlı Üye
Hile menüsünden mini oyunları kapatbunun bi çözümü var mı eklediğim itemler hicbir şekilde işe yaramıyo
Ekli dosyayı görüntüle 15982
Hile menüsünden mini oyunları kapatbunun bi çözümü var mı eklediğim itemler hicbir şekilde işe yaramıyo
Ekli dosyayı görüntüle 15982
Onu kapatamıyorsunoyunu hilesiz oynamak istiyorum ama diyalogları seçerken sürekli + - ibaresi var bundan nasıl kurtulurum
Tam anlamadım ne yazdığını ama görmediğin sahnelerin nedeni Chick(Tavuk) gitmiş olmandır yani seçimlerinden dolayıAdmin birşey sorucam ben ilk oyun olan ilk 8 bölümü oynadım ama hiç karşılaşmadığım sahnelerle karşılaştım sonraki bölüme geçince ana karakterin jill ve Bella ile yattığını öğrendim ve daha birçok sahne kafam karıştı sebep ne acaba oyunu gerektiği gibi hiçbir şey kaçırmadan oynadım üstelik çoğu seçimlerimi jill den yana kullandım Son bölümlerde Sage sahneleri hariç hiç bölüm görmedim herhangi Bir seçimle alakası varmı? Admin veya bilen birisi yardımcı olursanız cidden çok mutlu olurum kafam yandı
What a LegendArkadaşlar bu oyunlara yeni başlıyorum bu piyasanın en iyileri sizce hangisi being a dik hoşuma gitti çünkü gerçekçi fiziklere sahip onerebileceginiz oyunlar varmı
Not: sevilen oyun türleri sumertime saga being a dik , uzun soluklu ve hikayeli oyunlar
Hangi bölümdesin her bölümün bir şifresi vartelefondaki kasanın şifresini bilen var mı
Şu şekilde anlatıyım 1-8 bölümün olduğu ilk oyunda hiç jill ve isabella ile yatmamışti oyunu bitirdim ve 3. Sezona yani yeni oyuna geçtim oyuna başlayınca hikayede ana karakterin jill ve isabella ile yattığını öğrendim sadece onlar değil josy de var sanırım halbuki önceki oyundan kalan kaydı aktarmıştım neden böyle olduğunu bir türlü bulamadım oyun boka sardı ilk oyunda olanlarla uyuşmuyor ( oyun boyunca hep dik+ kullandım çoğunlukla dik puanım 20 ydi )Tam anlamadım ne yazdığını ama görmediğin sahnelerin nedeni Chick(Tavuk) gitmiş olmandır yani seçimlerinden dolayı
son bölüm için yazmıştım ama bildiğin hangi bölümün şifresi varsa yazarsan sevinirimHangi bölümdesin her bölümün bir şifresi var
son bölüm için yazmıştım ama bildiğin hangi bölümün şifresi varsa yazarsan sevinirim
teşekkürler
- Episode 1: 1386
- Episode 2: 4413
- Episode 3: 3985
- Episode 4: 0421
- Episode 5: 4226
- Episode 6: 4463
- Episode 7: 1159
- Episode 8: 3211
- Episode 9: 4232
- Episode 10: 8313
- Interlude: 2575
4 5 senesi daha var final içinOyun ne zaman final verir yapımcı ne zaman son verir bilgisi olan yada daha deavm edicek mi final verince başlarım o zaman yoksa oyun yarım kalır hiç oynamayamam