Hasaki
Kayıtlı Üye
EvetBen geçen sene being a dik için sürüm almıştım tekrar almam mı gerek?
EvetBen geçen sene being a dik için sürüm almıştım tekrar almam mı gerek?
önce diğerlerini oynamalısınBen şimdi badik 3.sezon 2. Bölüm erken erişim paketi alıcam ve oyun çıktığında indiricem de telefon da 3.sezon 1.bölüm falan yok yada ilk sezonlar da yok onları indirmem gerekiyomu 3.sezon 2.bölümü oynamak için yoksa sadece 3s b2 yi indirsem yeter mi ?
Discord sunucusuna girerek save bulabilirsinarkadaşlar selam, oyun save'im silindi, tüm her şeyi baştan mı oynamak zorundayım?
Oyuna birkaç gün içinde yeni bölüm güncellemesi geleceğinden 'Betadaki Türkçe Oyunlar' kısmına taşındı, yani betaya girdi. Mağazadan destekçi veya erişim paketi almadan betadaki oyunlara erişemezsin, oyunun eski sürümü de olsa betadan çıkmasını beklemen gerekiyor.beyler oyunu indiriyorum ama açamıyorum sebebi nedir PC
Yapımcının yaptığı bir değişiklik olmazsa savelerinde sorun çıkmazBen bu oyunun bir önceki sürümünün hileli versiyonunu buradan oynamıştım. Neredeyse tüm yolları oynuyorum ve 10'dan fazla devam etmem gereken save var. Bir önceki sürümün save dosyaları yeni sürümle uyumlu olacak mı?
Belli bir tarih yokOcakta açılır mı herkese
Ben oynadım bile .çarşamba öncesi zor gibi değil mi
Nasıl uzun mu bölümBen oynadım bile .
Evet ve baya güzel yapılmış özellikle sage ile ciddi düşünen varsa bayram edecek ben ettim .Nasıl uzun mu bölüm
Evet ve baya güzel yapılmış özellikle sage ile ciddi düşünen varsa bayram edecek ben ettim .
Fikrimi değiştiriyorum bölüm bitti şuan ve Sage ile güzel 2 3 sahne anca var çok saçma bitti ve harbiden kısa ben uzatarak oynamama rağmen çabuk bitti hotlar ile karışık oynayanlar için daha güzel saatler vaad ediyor maalesef Sage ile bekledimi alamadım.
Peki destekci olduktan sonra oynayabılecekmıyım sorunsuzOyuna birkaç gün içinde yeni bölüm güncellemesi geleceğinden 'Betadaki Türkçe Oyunlar' kısmına taşındı, yani betaya girdi. Mağazadan destekçi veya erişim paketi almadan betadaki oyunlara erişemezsin, oyunun eski sürümü de olsa betadan çıkmasını beklemen gerekiyor.
Destekçi veya erişim paketi aldığın takdirde yeni çıkacak bölüm de dahil bütün bölümleri oynayabilirsin, oyunun betadan çıkmasını beklemen gerekmez.Peki destekci olduktan sonra oynayabılecekmıyım sorunsuz