neden ben bu spoilerı yedim şimdi nooo
neden ben bu spoilerı yedim şimdi nooo
Ne zaman??badik çıktı sanırımm
Kek çıkış tarihini önceden duyurur zaten
Yeni düzenleme aşamasına girdi bunun 3-4 hafta süreceğini söyledi çıkan birşey yok yanibadik çıktı sanırımm
Anladım bir yerde haber görmüştüm heyecanlanıp buraya koştum direk kusura bakmayınYeni düzenleme aşamasına girdi bunun 3-4 hafta süreceğini söyledi çıkan birşey yok yani
Bende aynı şeyi düşünüyorum, ama dpcye hiç belli olmazBenim bildiğim test aşaması falan kasımın ortası bulur diyordu ama
Daha çok yapımcının dikinin keyfine göre ama tahminen kasım gibi çıkabilirYeni bölümler ne zaman gelecek bayadır bekliyorum
O kadar sürmez bile oyun bitti. Cila, hata ayıklama, parlatma falan yapacak 1.5 saatlik oynanış için 1 ay beklemez de dediğin gibi biraz da zurnasının keyfine bağlıDaha çok yapımcının dikinin keyfine göre ama tahminen kasım gibi çıkabilir
Bir güncelleme raporunda tüm rotaları test ettiğinde 6 saat harcadığını söylemişti ve 9.bölüm aralıkda çıkmış 10.bölüm daha iyi olacağından uzaması muhtemel.O kadar sürmez bile oyun bitti. Cila, hata ayıklama, parlatma falan yapacak 1.5 saatlik oynanış için 1 ay beklemez de dediğin gibi biraz da zurnasının keyfine bağlı
Discord sunucumuzda mevcutRehber indirme linkleri çalışmıyor başka nereden bulaabilirm?