Hasaki
Kayıtlı Üye
Elinde materyal kalmadı. Şu an bile oyunun çoğu kısmı gereksiz ve boş geçiyorNeden ki sebebi varmı?.
Elinde materyal kalmadı. Şu an bile oyunun çoğu kısmı gereksiz ve boş geçiyorNeden ki sebebi varmı?.
Sanırım bir bölüm için aşağı yukarı bir yıl uğraştığı için olabilir. Ve haklı bir materyal kalmadı oyunda.Neden ki sebebi varmı?.
Sebebi üşengeç olması bence. Ayrıca çok kindar adam beni 5 kez banladı Steam Topluluğundan.Neden ki sebebi varmı?.
Sebebi üşengeç olması bence. Ayrıca çok kindar adam beni 5 kez banladı Steam Topluluğundan.
9 tane 3090dan 9 tane 4090a yükseltti doğruSözde ekran kartlarını 4090'a yükseltti. Upgrade olmasa yanmıştık herhalde.
9 tane 3090dan 9 tane 4090a yükseltti doğru
9. bölüm çıkmadan aynı şeyi dedim, farklı rota farklı hikayeler demek bu da bir çok senaryo yazmak demek, ve gelen bölümlerinde süresinin gecikmesi demekti. 9'u oynayınca hayal kırıklığı oldu 10'dan umudum var bakalım8. bölümde bir tercih yaptırdığı için doktor kendini senaryo anlamında çok kisitladi. Her karakter için ayrı bir rota yapacak 3. sezonda ama bu ilk 2 sezon gibi zevk vermeyecek gibime geliyor. Olay bulmak yaratmak isteyecek ve bu yüzden de senaryosu Türk pembe dizilerininkine benzeyecek gibime geliyor. Hadi hayırlısı. 3. sezon ara bölümü gibi olacak . İnşallah iyi devam eder üstad ama dediğim gibi benim umudum yok.
İnşallah doktorum yapar bir şeyler...9. bölüm çıkmadan aynı şeyi dedim, farklı rota farklı hikayeler demek bu da bir çok senaryo yazmak demek, ve gelen bölümlerinde süresinin gecikmesi demekti. 9'u oynayınca hayal kırıklığı oldu 10'dan umudum var bakalım
Evet elinde materyal kalmadı bu sebepten dolayı ekstra gereksiz kızlar ekleyip sex sahnesini arttırıyor, açık dünya olayını da arttırmaya başladı baya. Fanları bir şekilde diri tutmak lazım tabivalla yukarıda materyal kalmadı falan denmiş ama bence şu son bölümdeki ismini hatırlamadığım lavuk çok çeşitlilik katabilir oyuna. (bizim odadaki sahne) doktorun kafasındaki senaryoyu bilemem ama hikaye daha karanlık bir noktaya ilerleyebilir. ki acting lessons gibi bi oyunu yapan kişiden daha karanlık ve sıkıntılı bir senaryo bekliyorum ben, o arkadaşın katılımıyla bu olacaktır bence.
Etkinlikle Türkçesini getireceğiz ama bu tarz şeyleri oyun konularının altına yazmaktansa aşağıya linkini bıraktığım yardım kategorisinde konu açarak sormalısın.Ya milfs on sunvilve sezon 2 bölüm 2 çıkmış da steam de hala oynanmıyor sebebi ne bilen varmı burada da bulamadım.
Kaldırıldı.Hocam the adelaide diye bi oyun vardı wip kısmında bulamıyorum kaldırıldı mı
Harbiden ya 10 yılda çıkartırdı.Sözde ekran kartlarını 4090'a yükseltti. Upgrade olmasa yanmıştık herhalde.
Yeni sezon ne zaman bir bilgi geldi mi acaba ?
Ya bu benim hesap şifreyi unuttum e posta atıyorum gelmiyor nasıl geri alırım?.Ya milfs on sunvilve sezon 2 bölüm 2 çıkmış da steam de hala oynanmıyor sebebi ne bilen varmı burada da bulamadım.