Var bir hayalimiz...Sage sadık olur chad konusunda olduğu gibi hem oyun boyunca başka bir erkekle etkileşime girdiğini görmedim
4.sezon veya 5Sizce Being a dik kaç sezona kadar gider yapımcı bir şey demiş miydi bunun hakkında?.
4 sezon toplam 16 bölüm olacak en azından yapımcının planı buSizce Being a dik kaç sezona kadar gider yapımcı bir şey demiş miydi bunun hakkında?.
Nikah basılırVar bir hayalimiz...
Bu bölüm ve sezon olayını anlamadım 1-7 bölüm arası 1.sezon 8.bölüm 2.sezon 9.bölüm 3. Sezon oluyo her sezon bir bölümmü ?4 sezon toplam 16 bölüm olacak en azından yapımcının planı bu
Hayır 4 bölüm 1 sezon oluyorBu bölüm ve sezon olayını anlamadım 1-7 bölüm arası 1.sezon 8.bölüm 2.sezon 9.bölüm 3. Sezon oluyo her sezon bir bölümmü ?
Aga be ben sonsuza kadar oynarız diyordum4.sezon veya 5
tekrar ve tekrar oynarım diğer olasılıkları görmek için şimdilik hedefimde JILL varAga be ben sonsuza kadar oynarız diyordum
Tahmini dedim aga eğer adam para kazanırsa 20 sezon yine yaparAga be ben sonsuza kadar oynarız diyordum
Jill ile nikah basmak istiyorum artık gelsin bea şu güncelleme KEK yap artık yeni bölümleride yengen kurudu anlıyormusun
Önce planlanan 20 bölüm yani 5 sezon idi sonra değişti 16 bölüm 4 sezon olacak.Sizce Being a dik kaç sezona kadar gider yapımcı bir şey demiş miydi bunun hakkında?.
Ne zaman gelecek yeni sezon?
Neden ki sebebi varmı?.Önce planlanan 20 bölüm yani 5 sezon idi sonra değişti 16 bölüm 4 sezon olacak.