Geldi.9.bolum geldi mi?
hangi sezonda kaldıysan veya oyuna yeniden başlayıp kaldığın yere kadar oynayabilirsin oyunu en son 18 aralık 2022 tarihinde güncelleme almışTelefonumu degistirdigim için oyunun eski sürümü yok yeni sürümü nasıl yeniden oynamadan oynayabilirim
Önce ilk sekiz bölümü (birinci ve ikinci sezonu) indirmek gerekiyor, sonradan dokuzuncu bölümü (üçüncü sezonun ilk bölümü) indirebilirsiniz.ANA OYUN (SEZON 1 VE 2 TÜM BÖLÜMLER) bunu indirsem yeterli mi...OYUNU TAMAMEN OYNAMAK İÇİN İKİ SÜRÜMÜ DE İNDİRMELİSİNİZ. bu 3 sezon 1 ci bölüm den bahsediyor gelba....AŞAĞIDAKİ LİNKLER CİHAZINDA DÜŞÜK DEPOLAMA ALANI BULUNANLAR İÇİNDİR. bu yazının altındaki linkler ile alakam yok sanırım
Bozuk dediğiniz dosya '.aoc' uzantılıysa eksik indirmişsiniz demektir. Bir de '.exe' uzantılı dosya olacak aynı linkte, iki dosyayı aynı klasörün içine koyup '.exe' uzantılı uygulama dosyası ile oyunu başlatacaksınız.cloud bozuk dosya indirdi mega da süre var yandex premium istiyor diğer 2 si çökmüş link...
bunun çözümü yok mu hala geçemedim burayı3. sezonda parti bittikten sonra odanı kontrol et diyor ama odamı hile menüsünden de evin içinden de bulamıyorum bilen var mı sorunu oyun mu bitti yoksa
Bitirdim ben oyunu yeni tekrarı oyniyicamhangi sezonda kaldıysan veya oyuna yeniden başlayıp kaldığın yere kadar oynayabilirsin oyunu en son 18 aralık 2022 tarihinde güncelleme almış
Hayır yama dosyaları bulunmamaktadır.Steam versiyonu için sadece yama dosyası mevcut mu? Mackenzie
Discord sunucumuza katılarak kasa şifrelerini öğrenebilirsiniz.Arkadaşlar şu kasanın şifreleri ne acaba birisi yardımcı olabilirmi bana