S
Schwess
Kayıtlı Üye
TeşekkürlerYapımcı sistem yükseltmesi yaptı. Neredeyse %65 civarına geldi tahmini temmuz gibi çıkabilir
TeşekkürlerYapımcı sistem yükseltmesi yaptı. Neredeyse %65 civarına geldi tahmini temmuz gibi çıkabilir
Jill'in yanındaki resim hangi oyundan?Üçüncü sezonu indirmişsin muhtemelen. İlk iki sezonun linkleri de var aşağı kısımda, oradan ilk iki sezonun sekiz bölümünü indirip başlayabilirsin oyuna.
Discord sunucumuzda kayıt dosyaları için özel bir kanal bulunmakta, oradan da indirebilirsin.
Savior oyunundan Maeve karakteri.Jill'in yanındaki resim hangi oyundan?
ilk bu ANA OYUN (SEZON 1 VE 2 TÜM BÖLÜMLER)Arkadaşlar oyuna yeni başladım hangisini ilk indiricem başlayacam sırasını söyler misiniz acil
sadece türkçe yama yok oyunu komple indirmen gerekliSadece türkçe yamasını nasıl indiririm? Drive linkinden indirilmiyor.
Son 2 özel sürüme ilk 6 bölüm ne olcak?ilk bu ANA OYUN (SEZON 1 VE 2 TÜM BÖLÜMLER)
sonra bu SEZON 3 BÖLÜM 1 yazanlar
Onlar yeteri kadar telefon hafızası olmayanlar için eklendi. Malum, oyun neredeyse 25 gb yer kaplıyorSon 2 özel sürüme ilk 6 bölüm ne olcak?
Kendin kapatmışsındır muhtemelen. Parmağını ekrandan kaldırmadan ekran yatayken önce sağa, sonra da sola doğru kaydır.Admin
Sol alta oyunu kaydetme kısmı çıkmıyor android'den oynuyorum bu sorunu nasıl çözülebilir
Drive üzerinden paylaşılmıyor artık oyunlar, sadece Türkçe yama indirmen de mümkün değil.Sadece türkçe yamasını nasıl indiririm? Drive linkinden indirilmiyor.
Discord sunucumuza katılıp detaylı şekilde yaşadığın sorunu anlatırsan yardımcı olunur.Pc ye indirdim yalnız kurulumu yapamadım yardımcı olabilirmisiniz.
İsterseniz discord sunucumuza katılabilirsiniz takıldığınız yerlerde sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır.cadılar bayramında josye yardım et ve tiyatroya katıl görevlerini yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz