Aldığın hatayı discord sunucumuz da yardım kanalına ekran görüntüsü ile atarsanız orada ki arkadaşlar yardımcı olacaktır.Oyunu telefondan oynamıştım daha önce şu anda yeniden indirdim girdim ama oyunun başında josy yi aramalıyım diyo ama telefona giremiyorum hiç Bi şekilde ne yapmam gerekiyor
Ya da hazırladığınız hileler menüsünden önemli olayları değiştirerek.2 sezon Final ekranından önce save alarak.Hepsi açılabilir.Hile menüsü muhteşem çalışıyor bu arada teşekkürler...Tek bir isteğim var 2 sezonun exe dosyasını yeniden oluşturabilirmisiniz ? defender-kaspersky kapat kapat sonra oyunu oyna sonra yeniden antivirüsleri aç derken pc baya sapıtıyor.Üç şekilde görebilirsiniz. Ya oyunun 1-2 sezonunu indirip gitmek istediğiniz rotaya yönelmeniz ya da discord sunucumuza gelip ilk 2 sezonu hiç indirmeden istediğiniz rotaya uygun olan kayıt dosyasını indirip devam etmeniz. Bunların dışında galeriden de bakabilirisniz.
Hile menüsü o imkanı sağlarsa bizde onu uygularız ve muhtemelen ilerleyen güncellemelerde öyle bir seçenekte çıkacaktır fakat şimdilik bahsettiğim üç yol haricinde başka bir yol bulunmamakta. Defender sorununu ise defender koruma geçmişine gidip engellenen Aoc.exe adlı dosyaya izin vererek bu sorunu atlatabilirsiniz.Ya da hazırladığınız hileler menüsünden önemli olayları değiştirerek.2 sezon Final ekranından önce save alarak.Hepsi açılabilir.Hile menüsü muhteşem çalışıyor bu arada teşekkürler...Tek bir isteğim var 2 sezonun exe dosyasını yeniden oluşturabilirmisiniz ? defender-kaspersky kapat kapat sonra oyunu oyna sonra yeniden antivirüsleri aç derken pc baya sapıtıyor.
Dokunmatik Ekran KontrolleriŞu kaydet yükle yazan yer kayboluyor bide hile yazan yerde
Tamamdır teşekkürlerDokunmatik Ekran Kontrolleri
Aşağı Kaydırma: Arayüzü gizler.
Sola Kaydırma: Geri sarar.
Sağa Kaydırma: Atlama modunu açar.
Sola&Sağa Kaydırma: Hızlı menüyü açar-kapatır.
2 Kere Sola&Sağa Kaydırma: Oyun menüsünü açar.
Kayıtlara Basılı Tutma: Basılı tutulan kaydı siler.
Rica ederim.Tamamdır teşekkürler
Son güncellemeden sonra bir şey eklenmedi.en son betada oynadım farklı bir şeyler var mı indirip tekrar oynasam?
Geçmiş olsunDepremde evimiz yıkıldı ancak biz enkazda kalmadık. mckenzie reis internet erişimimiz yok DIK için offline olrak oynama şansımız var mı?