gobc87
Güncelleme Abonesi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Çok geçmiş olsunDepremde evimiz yıkıldı ancak biz enkazda kalmadık. mckenzie reis internet erişimimiz yok DIK için offline olrak oynama şansımız var mı?
Çok geçmiş olsunDepremde evimiz yıkıldı ancak biz enkazda kalmadık. mckenzie reis internet erişimimiz yok DIK için offline olrak oynama şansımız var mı?
Çok teşekkür ederim arkadaşlar mobilde çoklu alıntı yapamıyorum üstteki arkadaşa da teşekkür ederim.Geçmiş olsun
Yok kanka sadece jill ve sage ve hotlarla ilerlicem ztn ilerde seçim geldiğinde mod menü sağolsun ikisini seçebiliyoruz jadeyi salıyorum o zaman?evet biryerlerde sıkıntı çıkıyor ama çok büyük değil ama tamamen sana kalmış ama sana tavsiyem eğer full jade yolundan gidiceksen jade ile yat yoksa çokta bir önemi yok
Yaşadıklarınızdan dolayı geçmiş olsun fakat böyle bir yardımda bulunamayız. Oyunlara internet erişimi hesabınızı doğrulamak için var.Depremde evimiz yıkıldı ancak biz enkazda kalmadık. mckenzie reis internet erişimimiz yok DIK için offline olrak oynama şansımız var mı?
Editöre ilettim en kısa zaman da linkler düzeltilecektir.İndirme linklerini güncellermisiniz cloud çok yavaş nedense yandex limit dolmuş mega da 2gb kotası var digerlerinde dosya bulunamadı diyor
Tamam sorun yok mobil internet ile giriş yapıp sonradan interneti kapatsak oyun oynanır mı?Yaşadıklarınızdan dolayı geçmiş olsun fakat böyle bir yardımda bulunamayız. Oyunlara internet erişimi hesabınızı doğrulamak için var.
Oyunlar giriş yaptıktan sonra İnternet bağlantısız oynanmaktadır.Tamam sorun yok mobil internet ile giriş yapıp sonradan interneti kapatsak oyun oynanır mı?
Teşekkür ederim kendinize iyi bakın deprem nedeniyle uzun süre aktif olmayacağımOyunlar giriş yaptıktan sonra İnternet bağlantısız oynanmaktadır.
dik olmayacaksın tavuk olarak oynayacaksın jill'i istiyorsanYanlışlıkla isabella ile çıkıyorum oyun sonunda aga bu senaryonun Jill'e çıkan bi tarafı yok mu ya
evet uzun bir bölüm galiba tüm rotalar toplamı diğer bölümlerden uzundu9. bölümün uzunluğu nedir acaba önceki bölümler kadar var mı
Crackli dosyalarda söylediğin gibivirüs olarak algılıyor, ancak bu gerçekten trojenli. Çünki oynadığım online hesap çalındı, pencereler kendi kendine sekme değişmeler yapmaları, mause saçma saçma harektleri. Sanırım bu Trojen olmuyorsa daha ne diyeyim. diğer oynlarda böyle bir şeyle karşılaşmamıştım.Lisanssız şekilde paketlenen oyun dosyaları anti virüsün tarafından trojen olarak algılanabilmekte yoksa oyunların hiç birin de virüs bulunmamakts
Tek bir rota için kısa. Tüm rotaları oynasan uzun bir bölüm oluyor.9. bölümün uzunluğu nedir acaba önceki bölümler kadar var mı
Aga banada sage+jill lazım mod menü sayesinde oluyor olması lazım ama jill seçeneği bi türlü çıkmıyor.Yanlışlıkla isabella ile çıkıyorum oyun sonunda aga bu senaryonun Jill'e çıkan bi tarafı yok mu ya