S
srtnignc
Kayıtlı Üye
Bir tane hata sayfasını bir de son kayıt sayfasını atıyorumHata aldığın sahneyi açmadan hemen öncesinde ekran görüntüsünü atabilirmisin.
Bir tane hata sayfasını bir de son kayıt sayfasını atıyorumHata aldığın sahneyi açmadan hemen öncesinde ekran görüntüsünü atabilirmisin.
Evet, güncelleme aldı. Ara bölüm ve üçüncü sezonun ilk bölümü olan dokuzuncu bölüm çıktı ve çevrildi. 3.sezon linklerinden indirebilirsin.Ben en son 7-8 bölümü oynamıştım güncelleme almış mı şuan
Her bölüm ortalama 6-7 ay da bir çıkıyor tahmini olarak temmuz veya ağustos gibi çıkabilir10. bölüm tahminen ne zaman çıkar ?
City of broken dreamersPeki, being a dik benzeri oyunlar önerebilirmisiniz ?
Çok fazla tatlılar ve ben bu kızları iyi kullanmadığını inanıyorum. Maya ve Josy'e 10 basarlar ama onlar kadar sahneleri yok neyse ki ana kızlardan olacaklar gibi duruyor. ,Zevkli adamın hali başka
Maya ve Josy konusunda sana katılıyorum son bölüme baktığımız da özellikle Melanie de gelişme var gibi.Çok fazla tatlılar ve ben bu kızları iyi kullanmadığını inanıyorum. Maya ve Josy'e 10 basarlar ama onlar kadar sahneleri yok neyse ki ana kızlardan olacaklar gibi duruyor. ,
Hayır yok.Oyunun sadece Türkçe çeviri yama dosyası var mı ?
Evet Sarah ile Melanie ile geceyi geçirip uyandığımızda Melanie bizimle ilgileniyordu. Bizimle daha yakın olacağını çıkarıyorum ama umarım Sarah ile de yakın oluruz bu ikili yeni favorim. Rio iptal olacak gibi bu yüzden bu ikiliye sıcak bakıyorum özellikle Melanie acayip kafadar yaMaya ve Josy konusunda sana katılıyorum son bölüme baktığımız da özellikle Melanie de gelişme var gibi.
İlk başta 1. ve 2. sezonu indirip bitiriceksin daha sonra 3.sezonu yükleyip kayıt dosyasından kaldığın yerden devam ediceksin.Badik' e yeni başlıyorum android üzerinden ilk olarak 1ve2 sezon 3gblık dosyasini indiriyoruz ve daha sonra 3. Sezonun 1.8gb dosyasını yukleyip devam edicem doğrumudur ?
Tamamdır teşekkürlerİlk başta 1. ve 2. sezonu indirip bitiriceksin daha sonra 3.sezonu yükleyip kayıt dosyasından kaldığın yerden devam ediceksin.
Oyunu Nasil Indirecegim Linklere Ulasamiyorum Yardimci OlurmusunYama paylaşmıyoruz. Oyunları yerelleştirerek yayınlıyoruz. Türkçesine yalnızca oyunu indirerek erişebilirsin.
Discord sunucumuzdaki '#kayıt-dosyalarınız' kanalından güncel kayıt dosyalarına erişebilirsin.
Oyun konularının ilk sayfasında oyunun içeriği, boyutu, görselleri ve ana hikayesinin küçük bir özetinin olduğu mesajı göreceksin ilk başta. O mesajdaki oyun görsellerinin üstünden indirme linklerine ulaşabilirsin.Oyunu Nasil Indirecegim Linklere Ulasamiyorum Yardimci Olurmusun