Oyunu kurmak için cihazında 7-8GB boş alan olması gerekiyor, yoksa buna benzer hatalar (Uygulama Yüklenmedi / Paket ayrıştırılmasında bir sorun oluştu) alabilirsin..Biri yardim edebilirmi eskiden yüklenen oyunun bu sürümünü yüklemek için üstüne basıyorum paket ayriştirilmasinda sorun var diyo
Öyle yaptım olmadıOyunu kurmak için cihazında 7-8GB boş alan olması gerekiyor, yoksa buna benzer hatalar (Uygulama Yüklenmedi / Paket ayrıştırılmasında bir sorun oluştu)
Yüklenene kadar yer açmaya devam et, yine olmazsa Discord sunucusuna gel yardımcı oluruz Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!Öyle yaptım olmadı
Link atabilir misin bulamadım da ben2. sezonun 1. bölümü çıktı.
Konunun başında indirme linkleri mevcut.Link atabilir misin bulamadım da ben
toplu sekilde lınkten indirebilirsin 1 sezondan baslarsın zaten <31. Sezonu nerden bulabilirim
Cihazında 7-8GB boş alan olması gerekiyor, yoksa oyunu kuramazsinUygulama yüklenmedi hatası alıyorum oyunu kurarken
Oyunun başında sana mini oyunları oynamak isteyip istemediğini soruyor. Baştan mini oyunları kapatarak oynayabilirsin. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam hile menüsünden de mini oyunları kapatabiliyor olman lazım. Zaten mini oyunlar sadece birkaç ödül açıyor. Yani pek gerekli bir şey değil.Oyun çok güzel akıcı fakat mini oyun bölümünde oyunun daha başların da dövüşmek için klavye tuşlarıyla kombinasyon istiyor ve hiçbirşey yapamadan dayak yiyişimi izliyorum.Umarım bir çözümü vardır yoksa oyun zevki mahvolacak Teşekkürler şimdiden.
Tamamdır teşekkür ederim tekrardan.Oyunun başında sana mini oyunları oynamak isteyip istemediğini soruyor. Baştan mini oyunları kapatarak oynayabilirsin. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam hile menüsünden de mini oyunları kapatabiliyor olman lazım. Zaten mini oyunlar sadece birkaç ödül açıyor. Yani pek gerekli bir şey değil.
Bi deniyim bakimEkli dosyayı görüntüle 770
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.5.2 (2. Sezon - 1. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 8.07 GB
Oyun Boyutu APK: 1.67 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - ONEDRIVE
ANDROID
CLOUD - ONEDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777