internetten biraz araştırdım ve buldum cevabı. buraya da yazayım, belki bilmeyenlere yardımcı olur.Oyunu komple bitirmiş ve tercihler konusunda bilgili arkadaşlara bir sorum olacak.
Kahvaltı yapılıyordu, tommy ve manitası ve bilmem ne boy ile manitası vardı. Orda manitacılık birden fazla kişiyle çıkma sohbeti yapıldı ve tercih sundu oyun. Üç tane seçenek vardı. Bella, Sage ve diğer. Ben Jill'i seçmek istiyordum ama Jill seçeneği yoktu. Diğer'e tıkladım o yüzden belki oradadır diye ama orada da Jill ile alakalı olumsuz konuştu zaten onunla ısınamadık tarzı bir şeyler. Maya ile alakalı olumlu konuştu daha çok. Ben de mod: her ikisini de seçeneğini seçtim.
Şimdi sorum şu; bu oyunun normal akışı mı acaba yoksa benim bi hatamdan dolayı mı Jill seçeneği gelmedi? Veya Jill ile sevgili olunmuyor mu? Gayet iyi gidiyorduk çünkü konserini falan da kurtardık. Bella ile bastı beni gitti sonra.
8.bölümü bitirdim, 9u henüz indirmedim.
İlk önce ana oyunu indirmelisin sonra da 3.sezon 1.bölümü indirmelisin.İlk defa oynıycam hangisini indirmem gerek karışık geldi gözüme
Evet, oyunun içerisinde hile mevcut.Oyunchilelimi
Yapımcı aynı anda birden fazla rota gitmeye olanak sunmuyor bazı karakterler için. Bella rotasından gittiğin için Jill seçemezsin. Ayrıca yakınlığın DIK ise yine Jill seçemezsin çünkü rotası açılmaz.Oyunu komple bitirmiş ve tercihler konusunda bilgili arkadaşlara bir sorum olacak.
Kahvaltı yapılıyordu, tommy ve manitası ve bilmem ne boy ile manitası vardı. Orda manitacılık birden fazla kişiyle çıkma sohbeti yapıldı ve tercih sundu oyun. Üç tane seçenek vardı. Bella, Sage ve diğer. Ben Jill'i seçmek istiyordum ama Jill seçeneği yoktu. Diğer'e tıkladım o yüzden belki oradadır diye ama orada da Jill ile alakalı olumsuz konuştu zaten onunla ısınamadık tarzı bir şeyler. Maya ile alakalı olumlu konuştu daha çok. Ben de mod: her ikisini de seçeneğini seçtim.
Şimdi sorum şu; bu oyunun normal akışı mı acaba yoksa benim bi hatamdan dolayı mı Jill seçeneği gelmedi? Veya Jill ile sevgili olunmuyor mu? Gayet iyi gidiyorduk çünkü konserini falan da kurtardık. Bella ile bastı beni gitti sonra.
8.bölümü bitirdim, 9u henüz indirmedim.
Alternatif linklerden indirebilirsin.gofile linki boş
Discord sunucumuzun yardım ve hatalar için bulunan kanalına yazarsan daha detaylı ve hızlı cevap alırsın.Oyunu açamıyorum son sezonu tüm dosyaları denedim ama olmuyor
Hayır, tabi ki yok. Oyunun paketlenmesinin lisanssız şekilde yapılmasından kaynaklı anti virüsün dosyayı tehdit olarak algılıyor olabilir.trojan varmı dosyada
Bu parti oyunu güzeldi en azından oynama isteği verdi ama hatalı olunca soğudum bir daha bakmadım. Bu tarz yapacaksa bir bakarım. Ancak yine de önce bu detayı yapması garibime gitti.mobilde oynadığım zamanlar geçiyordum pcde meraktan bakmıştımda yinede bende geçiyorum
Yapımcı sonra ki güncellemeler ile hata aldığın yerleri düzeltti oyun şuan hatasız şekil de oynanmakta.Bu parti oyunu güzeldi en azından oynama isteği verdi ama hatalı olunca soğudum bir daha bakmadım. Bu tarz yapacaksa bir bakarım. Ancak yine de önce bu detayı yapması garibime gitti.
Biliyorum da oyunu tüm rotalarıyla bitirdim zaten. 1 aydır ellemiyorum oyunu. Keşke bu bölüme sadece 1 oyun koymasaymış.Yapımcı sonra ki güncellemeler ile hata aldığın yerleri düzeltti oyun şuan hatasız şekil de oynanmakta.
Oyunun yeni sezonu çıktığı için öyle bir bildirim alıyorsunuz. Geç dedikten sonra normalde kapanmaz. Çıkış kısmına basınca kapanır. Geç kısmına basıp hesabınızı girdikten sonra oyunu oynayabilirsiniz.Oyunu dün androide indirdim güncelleme var diyo geç diyorum oyun kapanıyor güncelle diyorum bu sayfaya atıyor napıcam
Geç diyorum hesabı giriyorum 1 saniye sonra kapanıyorOyunun yeni sezonu çıktığı için öyle bir bildirim alıyorsunuz. Geç dedikten sonra normalde kapanmaz. Çıkış kısmına basınca kapanır. Geç kısmına basıp hesabınızı girdikten sonra oyunu oynayabilirsiniz.
Kurulum sırasında bir hata olmuştur veya kayıt dosyanız bozuktur. Öncelikle kayıtlarınızı silin(yedeklerini alarak saklamakta yarar var), ardından uygulamanın verilerini silip apk'yı da kaldırın telefonunuzdan. Sonra tekrar yükleyip girmeye çalışın.Geç diyorum hesabı giriyorum 1 saniye sonra kapanıyor