Karakter rota analizlerim:
Sage'i bende seviyordum ama bu bölümde kafayı yiyen yapımcı aşırı itici hale getirmiş cidden onun sahnelerini hızlıca geçer oldum. hakkını vermek lazım seks sahneleri muhteşem ancak karakteri çöpe dönüştürdüğü için benim için pek bir anlam ifade etmiyor.
Josy ve Maya: Bence diğer iki sezondan çok daha anlamlı olmuş bana göre. Özellikle Josy ile derekin odasında babasıyla tanışmamız muhteşemdi. Maya ise bize gittikçe daha bağlanıyor bu da hoşuma gitti. (Diğer rotalardan gittiğimizde Josy bize zarf atıyor. Fotoğraf çekimi sonrası bizle onun arasının neden bittiği ile ilgili bir soru soruyor ve bizim verdiğimiz cevaba bizi unutamadığına dair bir işaret veriyor. Anlamadım ama o rota kapanmamış mıydı ne bu şimdi?
Bella: Oyundaki en anlamadığım rota oldu. Bella'nın partide olması acayip göze batıyor. Giydiği kıyafet leş ötesi. Gecenin en berbat giyineni net oydu. Ayrıca devasa göüsleri midemi bulandırdı. Ayrıca geçen sezonda kocasıyla ilgili bir gelişme bekledim bu bölümde ama gelmedi.
Jill: En beğendiğim rota oldu diyebilirim. Jill'in saflığı hala var ama eskisi kadar göze batmıyor. Hamile kalma korkusuyla MC sahneleri komik olmuş. Ayrıca bana mı öyle geliyor ama Jill baya güzelleşmiş. Ve bizi çok sahipleniyor ve partide ki giydiği kıyafet çok kötü olsa da sahnelerimiz güzeldi. Finalde seks sahnemiz 10x sage sahnesine eş değer. O kadar beğendim.
Quinn: Kim ne derse desin ama bence artık ana kızlardan biri oldu diyebiliriz ve bu bnim çok hoşuma gitti. Final sahnesi inanılmaz güzeldi. İki farklı son koyması da keyifliydi. Umarım ana karakter alt yapısını tamamlarda Quinn rotası tam otururur.
Nicole: Abicim o kıyfet ne öyle ya Bella'dan ve Jill'den sonra en kötü kıyafete sahip. Ancak final üçlü sahnesi güzeldi. Ancak geçen sezon kaldığımız samimiyeti göremedim.
Lilly: Bu kızı böyle bitirmeleri hiç olmaış. Keşke hiç başlatmasaydı.
Rio: Tam bir hayal kırıklığı. Onunla sevişme harici seks sahnemiz yok o da çok bayat. Konuşmalarımız var ama kısıtlı. Gecenin rn güzel kıyafetine sahip.
Camilla: Şaka gibi bir gece geçirdik diyebiliriz. Hiç uğraşılmamış.
Sarah Ve Melanie: gecenin en beğendiğim isimleri oldular. 3-4 kez kontağa geçtik ve herbirinden büyük zevk aldım. Hele final sahnesi yok mu off. Gecenin en iyi seks sahnesi net buydu.