Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Size bişi sorucam, Maya v Josy rotasını sıkıcı bulan tek ben miyim ? Yeni bölümünde neler olucak diye bakmak adına o rotaya başladım, ama ne kadar sıkıcı anlatamam. Bella bile bu kadar sıkıcı, Sage'nin canını yiyim ya. 11/10 rota valla.
Abi 2 sezondan çok daha sürükleyici. Sage rotası hariç tüm rotalar finalde seks sahnesi barındırıyor. (Jill de hariç.) Amacın seks sahnesi izlemekse evet sıkıcı olabilir ancak hikayeyse amacın bence gayet akıcı. Yani neye baktığın önemli.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Karakter rota analizlerim:

Sage'i bende seviyordum ama bu bölümde kafayı yiyen yapımcı aşırı itici hale getirmiş cidden onun sahnelerini hızlıca geçer oldum. hakkını vermek lazım seks sahneleri muhteşem ancak karakteri çöpe dönüştürdüğü için benim için pek bir anlam ifade etmiyor.

Josy ve Maya: Bence diğer iki sezondan çok daha anlamlı olmuş bana göre. Özellikle Josy ile derekin odasında babasıyla tanışmamız muhteşemdi. Maya ise bize gittikçe daha bağlanıyor bu da hoşuma gitti. (Diğer rotalardan gittiğimizde Josy bize zarf atıyor. Fotoğraf çekimi sonrası bizle onun arasının neden bittiği ile ilgili bir soru soruyor ve bizim verdiğimiz cevaba bizi unutamadığına dair bir işaret veriyor. Anlamadım ama o rota kapanmamış mıydı ne bu şimdi?

Bella: Oyundaki en anlamadığım rota oldu. Bella'nın partide olması acayip göze batıyor. Giydiği kıyafet leş ötesi. Gecenin en berbat giyineni net oydu. Ayrıca devasa göüsleri midemi bulandırdı. Ayrıca geçen sezonda kocasıyla ilgili bir gelişme bekledim bu bölümde ama gelmedi.

Jill: En beğendiğim rota oldu diyebilirim. Jill'in saflığı hala var ama eskisi kadar göze batmıyor. Hamile kalma korkusuyla MC sahneleri komik olmuş. Ayrıca bana mı öyle geliyor ama Jill baya güzelleşmiş. Ve bizi çok sahipleniyor ve partide ki giydiği kıyafet çok kötü olsa da sahnelerimiz güzeldi. Finalde seks sahnemiz 10x sage sahnesine eş değer. O kadar beğendim. :)

Quinn: Kim ne derse desin ama bence artık ana kızlardan biri oldu diyebiliriz ve bu bnim çok hoşuma gitti. Final sahnesi inanılmaz güzeldi. İki farklı son koyması da keyifliydi. Umarım ana karakter alt yapısını tamamlarda Quinn rotası tam otururur.

Nicole: Abicim o kıyfet ne öyle ya Bella'dan ve Jill'den sonra en kötü kıyafete sahip. Ancak final üçlü sahnesi güzeldi. Ancak geçen sezon kaldığımız samimiyeti göremedim.

Lilly: Bu kızı böyle bitirmeleri hiç olmaış. Keşke hiç başlatmasaydı.

Rio: Tam bir hayal kırıklığı. Onunla sevişme harici seks sahnemiz yok o da çok bayat. Konuşmalarımız var ama kısıtlı. Gecenin rn güzel kıyafetine sahip.

Camilla: Şaka gibi bir gece geçirdik diyebiliriz. Hiç uğraşılmamış.

Sarah Ve Melanie: gecenin en beğendiğim isimleri oldular. 3-4 kez kontağa geçtik ve herbirinden büyük zevk aldım. Hele final sahnesi yok mu off. Gecenin en iyi seks sahnesi net buydu.

spaceship

spaceship

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Quinn: Kim ne derse desin ama bence artık ana kızlardan biri oldu diyebiliriz ve bu bnim çok hoşuma gitti. Final sahnesi inanılmaz güzeldi. İki farklı son koyması da keyifliydi. Umarım ana karakter alt yapısını tamamlarda Quinn rotası tam otururur.
Quinn de iki farklı son nasıl oluyor hocam

JSMacTavish

JSMacTavish

141
Kredi
1$
Sage hâlâ aynı Sage bu arada. Değişen bir şey yok.

can1997-+

can1997-+

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyun içerisinden aktar yapıp başlıyorum oyuna doğrumudur arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim herkese iyi oyunlar

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Eternum Türkçe Erişimcisi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
oyun içerisinden aktar yapıp başlıyorum oyuna doğrumudur arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim herkese iyi oyunlar
2. sezon kayıtlarını aktardıysan ve aktar bölümünde eski kayıtların gözüküyorsa doğrudur

M

Mehmmmrd

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Abicim Allah aşkına save dosyası ücretsizdi ne olduda destekçi plus istiyor taa interlude oynayacam ama savem yok

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Quinn de iki farklı son nasıl oluyor hocam
Boşalmayı kontrol sendeyken yaparken farklı bir animasyon ondayken yaparsan başka bir animasyon giriyor.

Sage karakter olarak aynı ama çok yavşamış konuşmaları acayip itici istediğiniz kadar inkar edin reditte bile çok mesaj gördüm benimle aynı insan sayısı az değil yani yalnız değilim. 😅😂

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Abicim Allah aşkına save dosyası ücretsizdi ne olduda destekçi plus istiyor taa interlude oynayacam ama savem yok
Siz yanlış yere bakmışsınız. Hiçbir kayıt dosyası için ücret talep etmiyoruz. Discord sunucumuza girip 'kayıt-dosyalarınız' kanalından ücretsiz indirebilirsin oyunun kayıt dosyalarını.

D

DIK BOY'S

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bitirdim ve diyeceklerim :

Keşke quinn rotasi olsaydi

Ayrıldiğimiz için josy ve maya üzülmeseydi

Ve vinny i dövseydik

JSMacTavish

JSMacTavish

141
Kredi
1$
Parti sonunda Quinn, Nichole ve Lily'le konuşmam gerekiyor ama karakterlerin üzerlerine tıklayamıyorum konuşamıyorum etkileşim yok. Sorunu bilen var mı?

bariskara1010

bariskara1010

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sarah ve Melanie mutfaktayken acıktık diyip gidiyorlar. Onlarla olan sahneyi nasıl açabilirim?

H

Haguru123

Kredi
0$
oyunu bitirdim oynadığım için çok ama çok pişmanım
sebep abi çok hızlı bitti oyunu açtım ve bitti o kadar sardı beni hikayesi ilk 6 bölümdeki o akıcılığı hissettirdi gene çok güzel toplamış ama sonraki bölüm için 8 ay nasıl bekleyeceğim kara kara onu düşünüyorum

bölümü bitirmek aşşağı yukarı 2 veya 2.30 saat alıyor 5 farklı rotada bitirdim 14 saate yakın sürdü ve devamı olmamayışı acayip üzdü çok güzel gidiyor şuan ama yeni bölümü o kadar süre nasıl beklicemmmm

çeviride ve oyunu bize türkçe olarak oynamamızı sağlayan emeği geçen herkesin ellerine sağlık çok teşekkür ederim <3

H

Haguru123

Kredi
0$
Sarah ve Melanie mutfaktayken acıktık diyip gidiyorlar. Onlarla olan sahneyi nasıl açabilirim?
onun için 2.sezonun sonunda yanlızlık rotasını seçmen gerekli eğer bir seçim yaptıysan sage ile birlikte olmak yada jill ile birlikte olmak gibi göremessin o sahneyi önceki 2 sezonu oynamak istemiyorsan tekrar hile menüsünden değiştirebilirsin seçimini ben önceki 2 sezonu defalarca ama defalarca oynadığım için baya bir kayıt dosyam vardı :)

JSMacTavish

JSMacTavish

141
Kredi
1$
Bu bölüm hakkında uzun sürecek denmesinin sebebi tüm rotalarla oynandığında 10+ saat sürüyor.

H

Haguru123

Kredi
0$
Karakter rota analizlerim:

Sage'i bende seviyordum ama bu bölümde kafayı yiyen yapımcı aşırı itici hale getirmiş cidden onun sahnelerini hızlıca geçer oldum. hakkını vermek lazım seks sahneleri muhteşem ancak karakteri çöpe dönüştürdüğü için benim için pek bir anlam ifade etmiyor.

Josy ve Maya: Bence diğer iki sezondan çok daha anlamlı olmuş bana göre. Özellikle Josy ile derekin odasında babasıyla tanışmamız muhteşemdi. Maya ise bize gittikçe daha bağlanıyor bu da hoşuma gitti. (Diğer rotalardan gittiğimizde Josy bize zarf atıyor. Fotoğraf çekimi sonrası bizle onun arasının neden bittiği ile ilgili bir soru soruyor ve bizim verdiğimiz cevaba bizi unutamadığına dair bir işaret veriyor. Anlamadım ama o rota kapanmamış mıydı ne bu şimdi?

Bella: Oyundaki en anlamadığım rota oldu. Bella'nın partide olması acayip göze batıyor. Giydiği kıyafet leş ötesi. Gecenin en berbat giyineni net oydu. Ayrıca devasa göüsleri midemi bulandırdı. Ayrıca geçen sezonda kocasıyla ilgili bir gelişme bekledim bu bölümde ama gelmedi.

Jill: En beğendiğim rota oldu diyebilirim. Jill'in saflığı hala var ama eskisi kadar göze batmıyor. Hamile kalma korkusuyla MC sahneleri komik olmuş. Ayrıca bana mı öyle geliyor ama Jill baya güzelleşmiş. Ve bizi çok sahipleniyor ve partide ki giydiği kıyafet çok kötü olsa da sahnelerimiz güzeldi. Finalde seks sahnemiz 10x sage sahnesine eş değer. O kadar beğendim. :)

Nicole: Abicim o kıyfet ne öyle ya Bella'dan ve Jill'den sonra en kötü kıyafete sahip. Ancak final üçlü sahnesi güzeldi. Ancak geçen sezon kaldığımız samimiyeti göremedim.

Lilly: Bu kızı böyle bitirmeleri hiç olmaış. Keşke hiç başlatmasaydı.

Rio: Tam bir hayal kırıklığı. Onunla sevişme harici seks sahnemiz yok o da çok bayat. Konuşmalarımız var ama kısıtlı. Gecenin rn güzel kıyafetine sahip.

Camilla: Şaka gibi bir gece geçirdik diyebiliriz. Hiç uğraşılmamış.

Sarah Ve Melanie: gecenin en beğendiğim isimleri oldular. 3-4 kez kontağa geçtik ve herbirinden büyük zevk aldım. Hele final sahnesi yok mu off. Gecenin en iyi seks sahnesi net buydu.
rio ve camilla konusuna tamamen katılıyorum ve bella konusunda da hikayesel olarak hiçbir gelişme olmaması benide çok üzdü en merak ettiğim konulardan biri bu çünkü önceki sezonda kapalı odasına baktığımızda erkek ayakkabıları gözükmüş ve mc onu kütüphanede görmeye gittiğinde eğer bellanın gerçekte ne olduğunu bilsem o gece onu görmeye gitmez ve yardım çağırırdım gibi bir sözü var bu kadar merak varken ilerleme görmemek çok üzdü beni
josy ve maya önceki sezonlarda bana çok saçma ve en sevmediğim rotaydı ama bu sezon çok güzel toplamış genel oalrak bakıldığında hala sonunun kötü biteceği görülsede şuan takip etmesi çok zevkli bir rota olmuş ama hala en sevdiğim ilk bölümden beri favorim jill

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
rio ve camilla konusuna tamamen katılıyorum ve bella konusunda da hikayesel olarak hiçbir gelişme olmaması benide çok üzdü en merak ettiğim konulardan biri bu çünkü önceki sezonda kapalı odasına baktığımızda erkek ayakkabıları gözükmüş ve mc onu kütüphanede görmeye gittiğinde eğer bellanın gerçekte ne olduğunu bilsem o gece onu görmeye gitmez ve yardım çağırırdım gibi bir sözü var bu kadar merak varken ilerleme görmemek çok üzdü beni
josy ve maya önceki sezonlarda bana çok saçma ve en sevmediğim rotaydı ama bu sezon çok güzel toplamış genel oalrak bakıldığında hala sonunun kötü biteceği görülsede şuan takip etmesi çok zevkli bir rota olmuş ama hala en sevdiğim ilk bölümden beri favorim jill
Evet Jill benim de favorim oldu açık ara hemde. Maya ve Josy rotası kötü bitmeyecek bizim seçimlerimize göre bitecek ve tahminen Josy ve Maya ayrılacak ve o kızlardan biriyle sonu göreceğiz.

Üst Alt