Zaza
Kayıtlı Üye
ne çeşmeyi nede varili bulamadım.Bira varilinden önce çeşmeyi bulman gerek sanırım. Denedin mi onu?
ne çeşmeyi nede varili bulamadım.Bira varilinden önce çeşmeyi bulman gerek sanırım. Denedin mi onu?
Telefondan mı oynuyorsunkafesininde, anahtarınında , içine tüküriyim. oyundan soğudum. 1 saat anahtar aranırmı tıklamadığım yeri kalmadı hemde defalarca.
hayır pcTelefondan mı oynuyorsun
Varil tommynin odasında perdenin arkasında, musluğuda nickin odasında yatağın üstünde olmalı.kafesininde, anahtarınında , içine tüküriyim. oyundan soğudum. 1 saat anahtar aranırmı tıklamadığım yeri kalmadı hemde defalarca.
kağıt dediğin kapı arkasındaki uyarı değilmi. onu okudum yeşil şişedeki ve dondurucudaki anahtarı aldım. kafese girip hem yukarıyı hem aşağıyı arayıp taradım çıkmadı.Varil tommynin odasında perdenin arkasında, musluğuda nickin odasında yatağın üstünde olmalı.
Anahtarlar ise
1)ortadaki işkence masasinı açıp kodları aliyorsun dondurucudan açiyorsun
2) aşağıda oka tıklayıp kağıdı oku yeşil kavanozdakini al
3) kafesin içine gir yukari oka tıklayıp ortalarda bir yerde olmalı
Evet o. Kafesde yukarıya tıkladıktan sonra yavaş yavaş bak ortalarda olmalıkağıt dediğin kapı arkasındaki uyarı değilmi. onu okudum yeşil şişedeki ve dondurucudaki anahtarı aldım. kafese girip hem yukarıyı hem aşağıyı arayıp taradım çıkmadı.
Rica ederim iyi oyunlar.buldum nihayet teşekürler.
Kasa şifrelerini diyorsan ilk 8 için buyur ama 9.bölüm kasa şifresini bilmiyorum bende.Birisi bütün şifre kombinasyonlarını atmıştı, bilen tekrar atabilir mi ? yorumları gezdim ama göremedim. Gözden kaçırıyor olmalıyım. Şimdiden teşekkürler.
İlk sayfada kayıt dosyası var o kayıt dosyasını ilgili yere atarsan oyun içinden aktarabilirsin. Kendi kayıt dosyası ile yapmak istiyorsan 2.sezonun sonunda kayıt aldığın bölüm var o kayıt direk oyun yerinde olduğu için bir yere atmana gerek olmadan oyun içinden aktarabilirsin.1-2.bölümler 3.bölümden ayrı nasıl birleştiricez bilmiyorum yardım edebilecek var mı
Hata veriyor oyun denedim.Modla hepsini seçersek acaba üçüncü sezon kaydını bozuyor mu? Böyle bitiren oldu mu? Yani Hem Sage ile Hem de Jill'i seçersek döngüye giriyor sanırım.
Elini ekranda yavaş yavaş gezdir ortalarda üstüne gelince ufak bir işaret çıkıyor ben telefon ekranını okşaya okşaya buldum.Abi kafayı yiyeceğim kafesteki anahtar nerede ? Mobilden oynuyorum