Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
A

AHJSHYFDS

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
oyun sürekli jill ve isabel konuşmasını tekrarlıyor şuan sıkıntılı baya oyun

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
oyun sürekli jill ve isabel konuşmasını tekrarlıyor şuan sıkıntılı baya oyun
Orasının bizle alakası yok, modla alakası var. Sahnenin en başına gel, hile menüsünü aç oradan isabella'ya tıkla, Bölüm 8 Isabella yolunu seçti yap orayı. Eğer zaten öyleyse birkaç kere tıklayarak tekrar Bölüm 8 Isabella yolunu seçti'ye getir.

A

AHJSHYFDS

Kredi
1$
Abi İsabella partide maske taktıktan sonra sage'ye yakalanıyor ondan sonra sahneyi başa atıyor yani Jill ile konuşmasına atıyor sonra sahne baştan yaşanıyor sonra yakalandıktan sonra yine Jill ile konuşmasına atıyor böyle sonsuz döngüye giriyor.
aynı sorun bende de var hiç hile yapmadım

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
emrevitus Senin çözümün de bu
Orasının bizle alakası yok, modla alakası var. Sahnenin en başına gel, hile menüsünü aç oradan isabella'ya tıkla, Bölüm 8 Isabella yolunu seçti yap orayı. Eğer zaten öyleyse birkaç kere tıklayarak tekrar Bölüm 8 Isabella yolunu seçti'ye getir.

M

misya

Destekçi Plus
Kredi
1$
Heather ile konuş diyor ama bulamadım bir türlü onu tam olarak nerede

Prisoner

Prisoner

Kayıtlı Üye
Kredi
18$
Abi İsabella partide maske taktıktan sonra sage'ye yakalanıyor ondan sonra sahneyi başa atıyor yani Jill ile konuşmasına atıyor sonra sahne baştan yaşanıyor sonra yakalandıktan sonra yine Jill ile konuşmasına atıyor böyle sonsuz döngüye giriyor.
Evet o sorunu ben de yaşıyorum tekrar tekrar başa atıyor ve hiçbir şekilde geçilmiyor

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Prisoner

Prisoner

Kayıtlı Üye
Kredi
18$
Mackenzie Evet şimdi gördüm teşekkür ederim denerim tekrardan

A

AHJSHYFDS

Kredi
1$
hiç yapmadığım için hile menüsü nasıl açılyor acaba bilmiyorum ?

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Umarım düzelir yarın güncel halini indirip deneyeceğim umarım düzelir.

R

Rijkaard40

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ya ben kredi yükledim ama kaç dakikadır gelmedi hesaba

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Derek ve Heather hatası 1 saat içinde düzeltilecek, başka hata bulamadık şu an. Çıkarsa tekrar düzeltiriz.
Senin çözümün gerçekten akla yatkın yarın mutlaka deneyeceğim ama ben Sage yolundan hilesiz bir şekilde gittim mecbur hileyi kullanmam gerekecek ama şöyle bi durum var ingilizce sürümünde de başıma gelmişti bu sonsuz döngü olayı ama ingilizce versiyonunda Derek dolabı sorunu yoktu.

Üst Alt