Mackenzie
Yönetici
İsabella ile Jill'in konuşmasına attığı bölüm.
Bu kısımı mı diyorsun?
İsabella ile Jill'in konuşmasına attığı bölüm.
O hatayı düzeltcez şimdi, linkler güncellencek.Derekin dolabı kısmında takıldım bu bir hata mı değilse nerede bu dolap odasında değil mi başka bir etkileşime giremiyorum o odada. Ne yapmam gerek oynayan arkadaşlar?
Yükle butonuna basmıcan, aktar butonuna basıp başlıcaksın.Ekli dosyayı görüntüle 13097 yüklemiyor kaydı oyunu başlatmıyor neden
Orasının bizle alakası yok, modla alakası var. Sahnenin en başına gel, hile menüsünü aç oradan isabella'ya tıkla, Bölüm 8 Isabella yolunu seçti yap orayı. Eğer zaten öyleyse birkaç kere tıklayarak tekrar Bölüm 8 Isabella yolunu seçti'ye getir.oyun sürekli jill ve isabel konuşmasını tekrarlıyor şuan sıkıntılı baya oyun
aynı sorun bende de var hiç hile yapmadımAbi İsabella partide maske taktıktan sonra sage'ye yakalanıyor ondan sonra sahneyi başa atıyor yani Jill ile konuşmasına atıyor sonra sahne baştan yaşanıyor sonra yakalandıktan sonra yine Jill ile konuşmasına atıyor böyle sonsuz döngüye giriyor.
Orasının bizle alakası yok, modla alakası var. Sahnenin en başına gel, hile menüsünü aç oradan isabella'ya tıkla, Bölüm 8 Isabella yolunu seçti yap orayı. Eğer zaten öyleyse birkaç kere tıklayarak tekrar Bölüm 8 Isabella yolunu seçti'ye getir.
Onu da düzelttik, linkler güncellencek 1 saat içinde. O zaman o sorun kalmıcak.Heather ile konuş diyor ama bulamadım bir türlü onu tam olarak nerede
Evet o sorunu ben de yaşıyorum tekrar tekrar başa atıyor ve hiçbir şekilde geçilmiyorAbi İsabella partide maske taktıktan sonra sage'ye yakalanıyor ondan sonra sahneyi başa atıyor yani Jill ile konuşmasına atıyor sonra sahne baştan yaşanıyor sonra yakalandıktan sonra yine Jill ile konuşmasına atıyor böyle sonsuz döngüye giriyor.
Evet o sorunu ben de yaşıyorum tekrar tekrar başa atıyor ve hiçbir şekilde geçilmiyor
Orasının bizle alakası yok, modla alakası var. Sahnenin en başına gel, hile menüsünü aç oradan isabella'ya tıkla, Bölüm 8 Isabella yolunu seçti yap orayı. Eğer zaten öyleyse birkaç kere tıklayarak tekrar Bölüm 8 Isabella yolunu seçti'ye getir.
Gözükmüyorsa oyun içindeyken Z tuşuna bas. Sağ tarafta altta logo var ona tıkla.hiç yapmadığım için hile menüsü nasıl açılyor acaba bilmiyorum ?
sağol knkGözükmüyorsa oyun içindeyken Z tuşuna bas. Sağ tarafta altta logo var ona tıkla.
Derek ve Heather hatası 1 saat içinde düzeltilecek, başka hata bulamadık şu an. Çıkarsa tekrar düzeltiriz.Umarım düzelir yarın güncel halini indirip deneyeceğim umarım düzelir.
Senin çözümün gerçekten akla yatkın yarın mutlaka deneyeceğim ama ben Sage yolundan hilesiz bir şekilde gittim mecbur hileyi kullanmam gerekecek ama şöyle bi durum var ingilizce sürümünde de başıma gelmişti bu sonsuz döngü olayı ama ingilizce versiyonunda Derek dolabı sorunu yoktu.Derek ve Heather hatası 1 saat içinde düzeltilecek, başka hata bulamadık şu an. Çıkarsa tekrar düzeltiriz.