Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Yani 7 gb bir daha mı indireceğiz? Galiba full Partide geçiyor bölüm bu biraz üzdü be!

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Evet, tekrar indirmenize yapabileceğimiz bir şey yok, oyun motorunda güncelleten bir sistem yok baştan indirilmesi gerekiyor.
Cloud sitesi sayesinde 7 dakikada indiriyorum. Umarım o derek'in dolabı hatası (çünkü tüm odaları girip tıkladım yok dolab) ve isabellanın dik maskesini almasından sonra ortaya çıkan sürekli aynı yerde takılı kalma hatası çözülür.

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Cloud sitesi sayesinde 7 dakikada indiriyorum. Umarım o derek'in dolabı hatası (çünkü tüm odaları girip tıkladım yok dolab) ve isabellanın dik maskesini almasından sonra ortaya çıkan sürekli aynı yerde takılı kalma hatası çözülür.
O hatayı bana özel mesaj ile ekran görüntüsü atar mısın?

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
O hatayı bana özel mesaj ile ekran görüntüsü atar mısın?
Ekran görüntüsü çekemem ki sürekli sonsuz döngüye giriyor. Üste arkadaşlar da yazmış zaten. Derek'in dolabı görevinde dolabı bulamıyoruz çünkü öyle bir nesne yok tıklanmıyor. :(

aqepqo

aqepqo

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
İngilizce versiyonunu oynarken Derek'in odasında bitiyordu sahne burda neden böyle oldu anlamış değilim.

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Ekran görüntüsü çekemem ki sürekli sonsuz döngüye giriyor. Üste arkadaşlar da yazmış zaten. Derek'in dolabı görevinde dolabı bulamıyoruz çünkü öyle bir nesne yok tıklanmıyor. :(
Derek dolabını düzelticez, onu biliyorum ama bella yerini anlayamadım. Birine oynattırdım, sorun yaşamamış bella rotasında.

Rookie0

Rookie0

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Buraya tam olarak nasıl kayıt dosyası aktarmam gerekiyor acaba

Ekli dosyalar

• resim_2022-12-18_224059917.png
    resim_2022-12-18_224059917.png
    301.9 KB · Görüntüleme: 20
Sikke31

Sikke31

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Bu 3. Sezon bölüm 1 olayında oyunun en başından mı başlıyoruz

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Bu sorunu bugün halledebilir misiniz ya da yarını mı bekleyelim.
En geç gece 1-2 tüm hatalarıyla düzeltmiş olacaz. (Bizlik olan hataları düzeltmiş olacaz, yapımcıdan kaynaklı hatalar çıkabilir sonradan)

aqepqo

aqepqo

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
En geç gece 1-2 tüm hatalarıyla düzeltmiş olacaz. (Bizlik olan hataları, yapımcıdan kaynaklı hatalar çıkabilir sonradan)
Bizim diyebilecegimiz bir şey yok abi bu kadar kısıtlı zaman da harika bir iş çıkardınız ufak tefek hatalar olabilir.

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Dolap sorunu bende var sanıyordum herkes de varmış anlaşılan. Neyse yarına kalsın. Kısa zamanda gayet güzel çevrilmiş elinize sağlık

S

Silinen üye 127592

Dediğiniz yerden önce ekran fotoğrafı alıp atabilme imkanınız var mı yoksa mesaj geldiği zaman direkt mi giremiyorsunuz?
Oyunun başında Jill mesaj atmış oluyor çoktan eğer onun rotasındaysan. O mesaja tıklandığında bir sürü kod geliyor ve ne kadar ignore yapılsa da ilerlemiyor Roll Back yapıp hiç gelmemiş sayıyorum. Maalesef şuan oyuna giremem.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
En geç gece 1-2 tüm hatalarıyla düzeltmiş olacaz. (Bizlik olan hataları düzeltmiş olacaz, yapımcıdan kaynaklı hatalar çıkabilir sonradan)
Abi İsabella partide maske taktıktan sonra sage'ye yakalanıyor ondan sonra sahneyi başa atıyor yani Jill ile konuşmasına atıyor sonra sahne baştan yaşanıyor sonra yakalandıktan sonra yine Jill ile konuşmasına atıyor böyle sonsuz döngüye giriyor.

aqepqo

aqepqo

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Abi İsabella partide maske taktıktan sonra sage'ye yakalanıyor ondan sonra sahneyi başa atıyor yani Jill ile konuşmasına atıyor sonra sahne baştan yaşanıyor sonra yakalandıktan sonra yine Jill ile konuşmasına atıyor böyle sonsuz döngüye giriyor.
kanka sanırım o yayıncı hatası redditte dolaşırken senin gibi bu hatayı alan insanlar görmüştüm veya seçim yerinde mod hepsi secince öyle bir hata meydana geliyordu bilmiyorum

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Şu ana kadar oynayanlarda böyle bir sorun yaşanmadı. Sendeki hata yüksek ihtimalle hileden kaynaklı, bizlik bir sorun yok o kısımda. Hilelerdeki değişkenlerle çok oynamışsındır.

Üst Alt