Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
aqepqo

aqepqo

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Şu ana kadar oynayanlarda böyle bir sorun yaşanmadı. Sendeki hata yüksek ihtimalle hileden kaynaklı, bizlik bir sorun yok o kısımda. Hilelerdeki değişkenlerle çok oynamışsındır.
admin derek'in dolabı sorunu birazdan cözülür herhalde bekleyelim mi

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Şu ana kadar oynayanlarda böyle bir sorun yaşanmadı. Sendeki hata yüksek ihtimalle hileden kaynaklı, bizlik bir sorun yok o kısımda. Hilelerdeki değişkenlerle çok oynamışsındır.
Modla sadece parti parasını bir tık arttırdım başka hile yapmadım.

A

AHJSHYFDS

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
bira bulma görevinde takıldım bende alt kattan aldım hala bul yazıyıor başka yerde var mı güncelleme gelcekse oynamıyım hiç

PAT

PAT

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
android. .8.2 var 9 bölüm yüklemede kabul edmiyor aynı uygulama gözüküyor nasıl olacak bilgisi olan

spaceship

spaceship

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Aga b bir yıl bunun için mi bekledik 2 saatte bitti ve 2 saatin 1.5 saati zaten malikanede bir oraya bir buraya dolaşmakla geçiyor büyük hayal kırıklığı

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Mackenzie adminim %100 hilesiz bitirdiğim savemi kullanarak bir kez daha oynadım ve yine aynı sonsuz döngüye giriyor. Modu hiç açmadım.

46emo4646

46emo4646

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Bu derekin dolabı nerde arkadaşlar bilen var mı ?

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Aga b bir yıl bunun için mi bekledik 2 saatte bitti ve 2 saatin 1.5 saati zaten malikanede bir oraya bir buraya dolaşmakla geçiyor büyük hayal kırıklığı
Kardeşim bu daha ilk bölüm ve gayet yeterli bir süresi var ki 4 farklı rota da vermiş. Hepsini bitirmen ve tüm sahneleri görmen 10 saati buluyor. Parti oyunda büyük önemi olan bir şeydi zaten ben yadırgamadım.

Vandaly

Vandaly

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Derekin dolabı kısmında takıldım bu bir hata mı değilse nerede bu dolap odasında değil mi başka bir etkileşime giremiyorum o odada. Ne yapmam gerek oynayan arkadaşlar?

Üst Alt