Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
Graybut

Graybut

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Sezon öncesi ara bölüm ile yeni bölüm yani 3. sezon 1. bölüm aynı linkte. Son bölümü indirdiğinde onu da oynayabiliyorsun içinde mevcut.
Tek APK olarak indi, 3.sezon normal olarak beta da erişim yetkisi istiyor, ara bölümü tekrar oynamak için beta üyelik almak yada betadan çıkmasını mi beklememiz gerekiyor ?

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Graybut İkisi farklı oyun değil, ikisi tek oyun birbirlerinin devamı onlar. Ayrı bir şey inmeyecek zaten, o indirdiğin APK'nın içinde sezon öncesi de var.

erhan3453

erhan3453

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhaba parti bölümünde derekin dolabına git diyor fakat bulamıyorum yardımcı olabilecek varmı ?

Prisoner

Prisoner

Kayıtlı Üye
Kredi
18$
Bunu sadece ben mi yaşıyorum denemediğim şey kalmadı serbest dolaşımda deneyince telefon geliyor sadece

Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0$
emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Derek'in dolabı nerde 1 saattir arıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Cidden kafayı yiyeceğim ingilizce versiyonunda geçmişim ama burda ı lanet dolabı bulamıyorum.

R

ramsestwt

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
2$
buradan aldığımız kaytta ismi değiştirebiliyor muyuz?

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Büyük hayal kırıklığı hem de çok büyük. Derek'in dolabını bulana kadar 1 saatimi yedi bulamadım tabii ancak 6 saat önce ingilizce versiyonunu denediğimde orayı geçmişim o yüzden o saveyi TR versiyonunda denedim ve devam ettim acak Jill ve Isabella konuşmasında sonsuz döngüye giriyor ve devam edemiyorum. :(

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Sanmıyorum ondan sonra seni başka rendera götürüyor ve farklı işler yapmanı istiyor ve en son tekrar oraya yani isabella sage maya ve josynin oturduğu yere gelmeni istiyor.
Öyle bir olay yok dostum. Ben de de öyle oluyor sonsuz döngüye giriyor.

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Büyük hayal kırıklığı hem de çok büyük. Derek'in dolabını bulana kadar 1 saatimi yedi bulamadım tabii ancak 6 saat önce ingilizce versiyonunu denediğimde orayı geçmişim o yüzden o saveyi TR versiyonunda denedim ve devam ettim acak Jill ve Isabella konuşmasında sonsuz döngüye giriyor ve devam edemiyorum. :(
Discord sunucusuna davet etmemizin nedeni bu zaten, bu süreçlerle ilgili bilgilendiriyoruz. Oyunu 1-2 saat içinde tekrar güncellicez, İngilizce versiyonundaki kayıt dosyan ile oynama, Türkçesinde çevirileri bozar.

ReverseFlash

ReverseFlash

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun şu an sıkıntılı anladığım kadarıyla o zaman hiç başlayıp keyfimi kaçırmayıp sonra mı başlasam güncelleme 2 saate mi yayınlanacak

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
Discord sunucusuna davet etmemizin nedeni bu zaten, bu süreçlerle ilgili bilgilendiriyoruz. Oyunu 1-2 saat içinde tekrar güncellicez, İngilizce versiyonundaki kayıt dosyan ile oynama, Türkçesinde çevirileri bozar.
Teşekkürler bilgi için. Yarına bırakayım oynamayı o zaman.

Üst Alt