Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
spaceship

spaceship

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhaba, Uzun bir aradan sonra ''Being A DIK'' oyununun yeni sürümünü görmek hoş oldu. Daha fazla beklemenden bir kontrol amaçlı ingilizce sürümünü denedim. Kayıtlı oyunumu test etmek için elbete, ilk sezonda modu kullanarak tüm yolları tek yönde aktif ederek son çıkan sürümde test ettim. Malesef ki bu çoklu yolu seçenler de oyunun belli bir rotasında döngüye giriyor. Bazı karakterler ile aynı sahneler içerdiğinden oyun kitleniyor. Sanırım yeni sezonda direk o döngüye takılmayan mod eklenirse kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.Bilginiz olsun..;)

Kayıtlı oyunumu test ederken bir şeyi de net olarak anlamış oldum. Eskiden çok heyecanlandığım bu oyunu eskisi gibi aynı şeyleri hissetmemeye başladım. Sanırım bunun nedenleri 2D oyunlarına merak salmam oldu. ''What a Legend'' artık yeni favori listemde ilk oldu. Elbette ki onun yanında ''Zombie's Retreat'' ve ikinci oyun olan ''Zombie's Retreat 2 Gridlocked'' akabinde ''House Chores'' gibi oyunları yapan ''Siren's Domain&Paradise'' 2D oyunlarına olan heyecanımı yüksek seviyeye çıkardı. Artık bu oyunların ve daha nice oynadığım 2D oyunların güncellemelerini heyecanla beklemeye başladım.:love:

Elbette ki bu oyunu yine de oynayabilirim. Ancak artık eskisi gibi o heyecan ivmem olmayınca bir anlamı kalmıyor. Sadece oyun hakkında şunu söyleyebilirim; Bir parti daha görürsem eğer ''DrPinkCake'' çok fena sallayacağım artık..!:ROFLMAO: Umarım bu heyecanı hala yitirmeyen dostlarımız varsa eğer ki var; heyacanınız bol olsun umarım eğlenirsiniz.Emeğinize sağlık.;):giggle:
Hocam bende ingilizce versiyonu oynuyorum ama partide sage'i bul kısmında takılı kaldım. Bütün görevleri tamamladım son olarak sage ile konuş görevinde sage'i hiçbir yerde bulamıyorum o kısmı nasıl geçtiniz?

Caspainx

Caspainx

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
3$
Dostum kayıtları nerden buluyoduk hangi klasörde olması gerekiyodu androidte aktarma kısmı boş şuan yardımcı olabilicek varmı?
Teşekkürler şimdiden 😂

S

Silinen üye 127592

En sonda rastgele gelen seçenekleri seç mesaj olarak soldan geliyor en sonunda MC'nin odasında oluyor zaten. spaceship

spaceship

spaceship

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
En sonda rastgele gelen seçenekleri seç mesaj olarak soldan geliyor en sonunda MC'nin odasında oluyor zaten. spaceship
Benim oyun buglu galiba en son partiye isabellanın gelip dik maskesi takmasından ve sage'in onu tanımasından sonra oyun bende tıkandı.

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Eternum Türkçe Erişimcisi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
Benim oyun buglu galiba en son partiye isabellanın gelip dik maskesi takmasından ve sage'in onu tanımasından sonra oyun bende tıkandı.
Herhangi bir rehber yok mu yoksa çeviriyi bekle rehberi de ekliyorlar oyuna çünkü

ReverseFlash

ReverseFlash

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu önceki sezonda yemek masasında birini seçtiğimiz aşama vardı kiminle olmayı seçersek ona göre şekilleniyordu ordaki kayıttan devam edebiliyor muyuz yeni sürümde eski save ile

S

Silinen üye 127592

Sanmıyorum ondan sonra seni başka rendera götürüyor ve farklı işler yapmanı istiyor ve en son tekrar oraya yani isabella sage maya ve josynin oturduğu yere gelmeni istiyor.

Rasengann

Rasengann

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sezon 3 ü direkt oynarsak eski seçimlerimizi görecek mi yoksa tüm sürümleri mi indirmemiz gerekiyor 1 ve 2. sezonda seçimlerimiz için ona göre indirelim çıkınca

SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1$
Merhaba, İlk sezon da olan modu kullanarak tüm yolları aktif ettiyseniz eğer oyun zaten tam o nokta da döngüye giriyor. Mesajımda da belirttiğim gibi sadece kayıtlı oyunu test ediyordum yani oyunu tam olarak oynamadım bile bu yüzden size yardımcı olamıyorum. Bu hatayı yapmadıysanız eğer bir sorun yoktur o zaman, tek yapmanız gereken etrafı daha fazla kontrol etmeniz ve telefonda ''Task'' yani görevleri takip etmeniz yeterli olacaktır. İyi eğlenceler.;)

L

LIVELY

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Merhaba 9 bölüm betası yani linki saat kaç gibi aktif olur

46emo4646

46emo4646

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Oyun Çıkış saati belli oldu mu acaba ?

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0$
İngilizce sürümünü denedim ve beklediğimin çok çok ötesinde bir iş var ortada. Özellikle zoeyi görmek enfesti. Benim favorim artık Zoeydir. Kusura bakma Riocum. :D

Üst Alt