Merhaba, Uzun bir aradan sonra ''Being A DIK'' oyununun yeni sürümünü görmek hoş oldu. Daha fazla beklemenden bir kontrol amaçlı ingilizce sürümünü denedim. Kayıtlı oyunumu test etmek için elbete, ilk sezonda modu kullanarak tüm yolları tek yönde aktif ederek son çıkan sürümde test ettim. Malesef ki bu çoklu yolu seçenler de oyunun belli bir rotasında döngüye giriyor. Bazı karakterler ile aynı sahneler içerdiğinden oyun kitleniyor. Sanırım yeni sezonda direk o döngüye takılmayan mod eklenirse kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.Bilginiz olsun..
Kayıtlı oyunumu test ederken bir şeyi de net olarak anlamış oldum. Eskiden çok heyecanlandığım bu oyunu eskisi gibi aynı şeyleri hissetmemeye başladım. Sanırım bunun nedenleri 2D oyunlarına merak salmam oldu. ''What a Legend'' artık yeni favori listemde ilk oldu. Elbette ki onun yanında ''Zombie's Retreat'' ve ikinci oyun olan ''Zombie's Retreat 2 Gridlocked'' akabinde ''House Chores'' gibi oyunları yapan ''Siren's Domain&Paradise'' 2D oyunlarına olan heyecanımı yüksek seviyeye çıkardı. Artık bu oyunların ve daha nice oynadığım 2D oyunların güncellemelerini heyecanla beklemeye başladım.
Elbette ki bu oyunu yine de oynayabilirim. Ancak artık eskisi gibi o heyecan ivmem olmayınca bir anlamı kalmıyor. Sadece oyun hakkında şunu söyleyebilirim; Bir parti daha görürsem eğer ''DrPinkCake'' çok fena sallayacağım artık..!
Umarım bu heyecanı hala yitirmeyen dostlarımız varsa eğer ki var; heyacanınız bol olsun umarım eğlenirsiniz.Emeğinize sağlık.