Aaa çok sevindim teşekkürler bilgi için.Kyonsen
16 Aralıkta yapımcı yeni bölümünü çıkartıyor. En popüler oyun olmasından kaynaklı, iki üç gün içerisinde çevirisi yapılıp yayınlanacak. Önceden erişim paketi satışa çıkartıldığından konu da betaya taşındı.
İngilizce olarak evet çevirisi 2-3 güne olurçıktı mı ?
Ara bölümle beraber 7gb olacağını söyledi 300 üzeri animasyon var kısa olacağını sanmıyorum.Bu sezon kisa sürmez umarım
Bide 300 sayfa diyalog mu ne demişti çevirmen arkadaşlara başarılarAra bölümle beraber 7gb olacağını söyledi 300 üzeri animasyon var kısa olacağını sanmıyorum.
Her bir rotanın yaklaşık 3-4 saat süreceğini belirtmişti her rotayı denemek isteyen 15 saati filan bulur diye düşünüyorumBu sezon kisa sürmez umarım
Yurt dışı alış-satışa açık yaparsan kullandığın kartı destek olabilirsinOyunun yapımcısı tek başına çok güzel işler başarıyor destek olmak amaçlı patreon'dan üyelik almaya çalıştım fakat işe yaramadı hata verip durdu.
Açık zaten hocam. 3d secure ekranında sistem hatası diyor. 2 farklı kartımla denedim master passle ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Çünkü ID Check ekranında hata veriyor.Yurt dışı alış-satışa açık yaparsan kullandığın kartı destek olabilirsin
Patreonun yakın dönemde ödeme yöntemi değişti ondan olabilir ya da yapımcıdan kaynaklı bir şey olabilir o zaman. Bende dr pinkcake patronuyum çünkü tek seferde hallettimAçık zaten hocam. 3d secure ekranında sistem hatası diyor. 2 farklı kartımla denedim master passle ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Çünkü ID Check ekranında hata veriyor.
Akbank'tan paparaya geçince düzeldi. Akbank kartlarında patreonda sorun yaşayan kişiler ön tanımlı kart kullanabilir.Patreonun yakın dönemde ödeme yöntemi değişti ondan olabilir ya da yapımcıdan kaynaklı bir şey olabilir o zaman. Bende dr pinkcake patronuyum çünkü tek seferde hallettim
Bir rota için 4 saat oynayış vermiş sana yapımcı hangi adult oyunun bir bölümü 4 saat uzunluğunda7gb boyutu mu olacak? bir rota 4 saat sürecekse hayal kırıklığınauğrayacağım gibi. ben ikinci sezonun yarısı kadar uzunlukta bekliyordum. Neyse umarım içeriği güzel olur.
Bence bu sefer animasyona çok önem vermiş 1dakika 20sn animasyon var dedi acaba kimle ya da kimlerle?Bir rota için 4 saat oynayış vermiş sana yapımcı hangi adult oyunun bir bölümü 4 saat uzunluğunda
Şu ana kadar yaptığı en büyük bölüm, bu bölümden daha uzun oynayışı kendisi bile yapamaz artık
Bütün rotaları deneyip 15 saat de oynayabilirsin o da sana kalmış
Bu bölüm cadılar bayramı konseptine uyuyor yapımcı. Büyük ihtimalle buna uygun bir animasyondurBence bu sefer animasyona çok önem vermiş 1dakika 20sn animasyon var dedi acaba kimle ya da kimlerle?