Lunael
Yetkili
Bu bölüm cadılar bayramı konseptine uyuyor yapımcı. Büyük ihtimalle buna uygun bir animasyondur
Ya da belki zoey animasyonudur yarın akşam öğreneceğiz artık
Bu bölüm cadılar bayramı konseptine uyuyor yapımcı. Büyük ihtimalle buna uygun bir animasyondur
Ya da belki zoey animasyonudur yarın akşam öğreneceğiz artık
Bir zaman dlimi belirtemiyoruz.Yarın saat kaç gibi çıkar tahmini?
Malesef bilemiyoruz oyun şu an çeviri aşamasında. Duyurularımızı takip ediniz.Pazartesiye uzama ihtimali varmı ?
Dur dur öyle şeyler söyleme kötüyü çağırmaPazartesiye uzama ihtimali varmı ?
Discord da en geç pazar akşamı yayınlanacak denildiPazartesiye uzama ihtimali varmı ?
Dur dur öyle şeyler söyleme kötüyü çağırma
Abi ben bir şey demedim ki. Benim beklentim çok fazlaymış onu anladım. Ben 10 saat bekliyordum tüm rotalarla 15 saat olacakmış ona üzüldüğümü belirttim.Bir rota için 4 saat oynayış vermiş sana yapımcı hangi adult oyunun bir bölümü 4 saat uzunluğunda
Şu ana kadar yaptığı en büyük bölüm, bu bölümden daha uzun oynayışı kendisi bile yapamaz artık
Bütün rotaları deneyip 15 saat de oynayabilirsin o da sana kalmış
Öyle dersen daha çok heyecan yaratırsın Hangi rotayı oynadın bu arada?Bölüm 9'u oynadım başlarda bi korktum kötü diye ama sonra ateş oldu ateş. Çok fena bölüm.
İmkanı yok, düşük ihtimal de olsa bu gece çıkma ihtimali bile var.Pazartesiye uzama ihtimali varmı ?
Sage oynadım sonunda güzel bir sahnede vardı onun için.Öyle dersen daha çok heyecan yaratırsın Hangi rotayı oynadın bu arada?
Sage rotasında quinn sorun çıkaracak gibi görünüyordu var mı öyle bir şey pekiSage oynadım sonunda güzel bir sahnede vardı onun için.
Sage rotasında quinn sorun çıkaracak gibi görünüyordu var mı öyle bir şey peki
Josy maya ve Jill ile ilişkin olmaması gerekiyor.arkadaşlar ben dik olarak ilerlesem bile 6.bölümde quinne yardım etmek isteyince gidiyor bug falan mı var acaba tüm yolları denedim olmuyor yardımı kabul etmior