Seninle alakalı alakasız her mesajın bildirimi gelmesin istiyorsan sağ üstteki kendi profiline basıp 'Tercih Seçenekleri' kısmına gir. Altta bildirim koşulları kısmı olacak. Oradaki ilk iki seçeneği kapat.Ne kadar bildirildim geliyor bundan canım çekti baştan bir daha oynayacam ahahah
Yok hocam böyle iyi ilgilendiğim oyunları takip ediyorum iyi oluyor bu hafta bi yoğunluk var sanki buralarda.Seninle alakalı alakasız her mesajın bildirimi gelmesin istiyorsan sağ üstteki kendi profiline basıp 'Tercih Seçenekleri' kısmına gir. Altta bildirim koşulları kısmı olacak. Oradaki ilk iki seçeneği kapat.
Çıkış tarihi yakınlaştıkça hareketlenme oluyor tabiYok hocam böyle iyi ilgilendiğim oyunları takip ediyorum iyi oluyor bu hafta bi yoğunluk var sanki buralarda.
Ara sahneer efsane ancak alakalı alakasız yerlere çok koymuş. A.O.A Academy gibi mantıklı yapsaymış iyi olurmmuş.Ne kadar bildirildim geliyor bundan canım çekti baştan bir daha oynayacam ahahah
Çıkış tarihi ne zaman?Çıkış tarihi yakınlaştıkça hareketlenme oluyor tabi
sezon olarak gelmicek tek bir bölüm gelcek 9. bölüm kesin bir çıkış tarihi yok ama yapımcının dediğine göre rendarlar bitmiş kodlamada falanda çok az kalmış büyük ihtimal 1 ay içinde yeni bölüm gelir ama geldikten sonra ilk 3 hafta sadece destekçiler oynicak 3 hafta sonra herkese açık hale gelir yani 1 veya 2 ay içerisinde çıkış yaparÇıkış tarihi ne zaman?
Kasım da büyük ihtimalle çıkış yapacakÇıkış tarihi ne zaman?
Teşekkkür ederim bilgi içinKasım da büyük ihtimalle çıkış yapacak
Renderlerin çoğu bitti biraz animasyon işi ve cilalama var. Siteye geldiği zaman erken erişim paketi alıp oynayabilirsin yoksa beta da 1 ay gibi kalma süresi var
Kullanılan programın lisanssız oluşundan kaynaklı virüs uyarısı alıyorsun. Hiçbir oyunumuzda virüs yok.Exe dosyasında virüs buluyor. Bir sıkıntı çıkar mı ?
Tamamdır teşekkürler.Kullanılan programın lisanssız oluşundan kaynaklı virüs uyarısı alıyorsun. Hiçbir oyunumuzda virüs yok.
2 kredi olur en fazlaDostlar Being A Dik'in yeni sezonu çıkınca beta olarak buraya da eklenecekmiş. Ben de kredi yükleyip erkenden oynamak istiyorum ama ne kadar kredi isteniliyor bilmiyorum. Elime para geçti harcamadan kredi yüklemek istiyorum da acaba tahmini bir kredi fiyatı söyler misiniz?
Öyle bir karakter yok bu oyunda. :/Şahsen Jennifer oyunun başında bize yaklaşınca ben bitiyorum ve patlıyorum , daha fazla ilerleyemedim
Yok direk burdan oyunu indirip oynayacaksın. Ben de orjinal aldım ama buradan indirip oynadım.yama yok mu oyuna orijinal almıştım