2. veya 3 Salonda ve soldaki ilk kapıya bak orada olması lazım. İki öğrenci karşılıklı sigara içiyorlar.Sigara içilen oda nerde
Önce Ana oyunu indir sonra sezon öncesini indireceksin.Önce sezon öncesi bölümü indirip sonra mı oyunu indirelim yoksa tam tersi mi anlayamadım
Gerek yok. Transfer kaydı yeterli.arkadaşlar bir şey sorucam oyunu bitirdim. sonraki güncelleme ile İlerlememi saklamak için season 2 sonundaki transfer kaydı yeterli mi yoksa oyunun başından itibaren aldığım savelere gerek var mı?
Emin misin2. veya 3 Salonda ve soldaki ilk kapıya bak orada olması lazım. İki öğrenci karşılıklı sigara içiyorlar.
Önce Ana oyunu indir sonra sezon öncesini indireceksin.
Banyo'nun olduğu son salana gel ve soldaki ilk kapıya gir. sol tarafta yerde kondom var pembe renkli ona tıkla.Emin misin
Evet ayakkabı var onun soluna düşüyor onu almalısın.
Çorap gibi görünenler değil dimiEvet ayakkabı var onun soluna düşüyor onu almalısın.
Knk oyun indirip kuramıyorsan kurarken yuklenemedi hatası veriyorsa yeterli alan yokdur hiç indiremediysen önce 6 sonra 2 bölümü indirBeyler oyun yüklenmedi hatası alıyorum 1-8i indirdim
Hayır pembe yuvarlak bir cisim var onu alacaksın.Çorap gibi görünenler değil dimi
Bu bölüm MC'nin eski sevgilisinin sörfçü olma hikayesini anlatıyor ancak kısa sürüyor.Sezon öncesi bölümde 3. Sezonu mu anlatıyor yoksa ana oyunun devamı gibi bir şey mi
ANA OYUN (1-8 TÜM BÖLÜMLER) yazısının altındaki oyunu indirip ana oyunu bitireceksin. Ondan sonra SEZON ÖNCESİ BÖLÜMÜ (Interlude) yazsının altındaki bölümü indirip oynamalısın. Sırası bu şekilde.oyunu ilk defa indiricem ilk 6 bolumu indirip sonra mı digerlerinden indirmem lazım?