MRainb0w
Yetkili
.aoc ve .exe Aynı klasörde olmalı.abi bende hata veriyor yükledim böyle
.aoc ve .exe Aynı klasörde olmalı.abi bende hata veriyor yükledim böyle
Evet güncel. Bilgisayarımda bir problem yaşamıyorum. Hatta şöyle söyleyeyim. Being A Dik bende Steam'da da var ve yayınlanan tüm bölümlere sahibim ve ordan 2 kez bitirdim ve hiç böyle bir sorunum yoktu.Driverlarınız güncel mi?
Jill ile olabilmen için yapman gereken ilk şey kesinlikle iyi bir insan olmak yani DIK puanının eksilerde olması lazım. İkinci olarak Josy ile Maya ikilisiyle arkadaş olman lazım sevgili olursan olmuyor çünkü Josy ile Jill yakın arkadaş oluyorlar. Bunlara dikkat edersen Jill karakteri ile sevgili oluyorsun.Oyunda jill ile ilerleyebileceğimiz bir yol yokmu varsa save dosyası falan yollayın her şeyi denedim yinede olmuyor jill ile
MC'nin en yakın arkadaşı olan Zoey'in MC'den ayrıldığında gittiği yerdeki macerası anlatılıyor galiba. Ben 20 dakika'da sıkıldığım için oynamadım ve sildim. Ama anladığım kadarıyla konusu bu.Sezon öncesinde nasıl birşey işlenmiş bilgilendiren olursa sevinirim
Sadece giriş için internet istiyor başka bir şekil internetsiz giriş sağlayamazsınBu oyunu offline oynama şansımız yok değil mi? Birkaç gün şehir dışına çıkmam gerekebilir de o yüzden soruyorum.
Mobil internetle giriş yapıp sonra kapatsam oynayabilir miyim?Sadece giriş için internet istiyor başka bir şekil internetsiz giriş sağlayamazsın
Evet olur ama oyundan çıkarsanız yeniden giriş yapmanız gerekirMobil internetle giriş yapıp sonra kapatsam oynayabilir miyim?
Apk ile oynama yapmışsın bundan kaynaklı hata alıyorsunEkli dosyayı görüntüle 12411oyuna giriş yapmaya çalışırken böyle bir şey çıktı nasıl oynayabilirim.
Olursa sorun yok. Mobil internetle giriş yaparım. Teşekkür ederim.Evet olur ama oyundan çıkarsanız yeniden giriş yapmanız gerekir
İlk defa giriş yapıyorsanız geç açılır ve oyunu arka plana almayın açılana kadar bekleyinMerhaba oyun girişindeki adult oyun yerinde takili kalıyor nasıl çözerim
Bu konu hakkında Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Evet güncel. Bilgisayarımda bir problem yaşamıyorum. Hatta şöyle söyleyeyim. Being A Dik bende Steam'da da var ve yayınlanan tüm bölümlere sahibim ve ordan 2 kez bitirdim ve hiç böyle bir sorunum yoktu.
Sisteminize göre açılma süresi değişebilir.Merhaba oyun girişindeki adult oyun yerinde takili kalıyor nasıl çözerim
Oyun dosyalarına erişmeye mi çalıştınız?Ekli dosyayı görüntüle 12411oyuna giriş yapmaya çalışırken böyle bir şey çıktı nasıl oynayabilirim.
Discord'a girmeme yeminim var bıraktım ben orasını ilginiz için teşekkürler. Sorunum devam etmekle beraber alıştım artık.Bu konu hakkında Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.
Discord'a katılarak yazılımcımızdan destek alabilirdiniz ama sizin kararınız tabii ki.Discord'a girmeme yeminim var bıraktım ben orasını ilginiz için teşekkürler. Sorunum devam etmekle beraber alıştım artık.
Çok fazla donmaya başladı. 3.Sezon gelene kadar idare edebilirim.Discord'a katılarak yazılımcımızdan destek alabilirdiniz ama sizin kararınız tabii ki.