MRainb0w
Yetkili
Dediğim gibi sizin kararınız. İyi oyunlar.Çok fazla donmaya başladı. 3.Sezon gelene kadar idare edebilirim.
Dediğim gibi sizin kararınız. İyi oyunlar.Çok fazla donmaya başladı. 3.Sezon gelene kadar idare edebilirim.
Tahminen yıl sonuna doğru gelebilir ama tabii yapımcı net bir tarih vermedi.3.Sezon gel artık ya! 11.kez üst üste bitirdim be. Bu Josy ile Maya kadar gereksiz bir çar yok bu arada.
Ocak 2024 demiş yapımcı tüm sezon için DLC olarak Steam'a getirmeyi planladığı tarih. Ben şu 3.sezon birinci bölümü oynasam yeter acayip merakta bıraktırıyor.Tahminen yıl sonuna doğru gelebilir ama tabii yapımcı net bir tarih vermedi.
Steam için toplu yayınlıyor.Ocak 2024 demiş yapımcı tüm sezon için DLC olarak Steam'a getirmeyi planladığı tarih. Ben şu 3.sezon birinci bölümü oynasam yeter acayip merakta bıraktırıyor.
Hepsinin yeşil değil ama çoğunluğunun olabilir.Bu karakterlerin neden hepsinin göz rengi yeşil acaba?
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Android sürümünü yükledim ama kurmaya çalışırken paketin ayrıştırmasında bir hata oluştu diyor yardımcı olur musunuz
Defender veya anti virüs varsa kapat ve yükle 12 kez bitirdim ve bir sorunla karşılaşmadım.truva çıkıyor lan
Discorda gir, yardım odasında sor. Detaylı şekilde anlatsınlar sana.Bölüm 7 de Hot evindeki partide kimse içki istemiyor sage ile konuşamıyorum, josyi bulamıyorum nasıl çözücem bu sorunu
7. Bölümün parti rehberi:Bölüm 7 de Hot evindeki partide kimse içki istemiyor sage ile konuşamıyorum, josyi bulamıyorum nasıl çözücem bu sorunu
Hayır, tam tersi. İlk başta Ana Oyun (1-8) oynayacaksınız sonra Interlude oynayacaksınız.Şimdi oyunu önce (Interlude) sürümünü oynayıcam dimi ondan sonra diğerlerini indiricem
Sigara içilen odada.8. bölümdeki partide su balonları nerde
1- İki inek öğrencinin odasına girmelisin (konumunu hatırlayamadım) orada sol altta öğrencinin ayağının yaında bir nesne var ona tıkla.8. bölümdeki partide su balonları nerde