Yeni günceleriEkli dosyayı görüntüle 770
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.5.2 (2. Sezon - 1. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 8.07 GB
Oyun Boyutu APK: 1.67 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - ANONFILES - GDRIVE
ANDROID
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777
Yeni sürümün ne durumda olduğunu öğrenmek için bu konuya gidebilirsiniz.Yeni günceleri
Yaptığınız seçimler oyunun gidişatını etkiliyor, Milfy City gibi değil.bu oyunda milf city gibi herkes ile bir ilişki yaşıyor muyuz yoksa yaptığımız sonuçlar doğrultusunda bazı karakter ile ilişkimiz olmuyor mu mesela milf city oynayanlar ne demek istediğimi anlamıştır
o zaman dik olarak ilerlemek daha mantıklı galiba diğer türlü daha az sahne görüyoruz sanırımYaptığınız seçimler oyunun gidişatını etkiliyor, Milfy City gibi değil.
Oyunun amacı dik olup bir dik gibi yaşamak zateno zaman dik olarak ilerlemek daha mantıklı galiba diğer türlü daha az sahne görüyoruz sanırım
2.sezon yazıyor. bunu indirdiğimde 1.sezondan mı başlıyor eğer başlamıyorsa 1.sezonu nasıl oynayabilirimYaptığınız seçimler oyunun gidişatını etkiliyor, Milfy City gibi değil.
yaptığın seçimlere göre değişiyor ama yinede sahneler kısmında olan herkesle ilişki var.bence milf city ve being a dik +18 oyun türünün babalarıdır(hem konu hem animasyon açısında)her ikisini de zevkle oynadım güncelleme bekliyorumbu oyunda milf city gibi herkes ile bir ilişki yaşıyor muyuz yoksa yaptığımız sonuçlar doğrultusunda bazı karakterler ile ilişkimiz olmuyor mu mesela milf city oynayanlar ne demek istediğimi anlamıştır
Oyun en baştan başlıyor. Ayrıyeten indirmen gerekmiyor.2.sezon yazıyor. bunu indirdiğimde 1.sezondan mı başlıyor eğer başlamıyorsa 1.sezonu nasıl oynayabilirim
ben tavuk sahnesi geldiğinde hilelerden tavuk yapıyorum bütün sahneleri görebilirsin böyleceo zaman dik olarak ilerlemek daha mantıklı galiba diğer türlü daha az sahne görüyoruz sanırım
Evet şu anda 5 bölüm mevcut.bu 5. bölüme kadar olan kısım değil mi
ben tavuk sahnesi geldiğinde hilelerden tavuk yapıyorum bütün sahneleri görebilirsin
Badik ne demekBildiğiniz sevdiğiniz badik birşey yazmaya gerek bile yok
Being a dik.Badik ne demek
Sorun ben de galiba fakat dizine çıkarınca apk vs. gelmiyor nasıl kuracağımEkli dosyayı görüntüle 770
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.5.2 (2. Sezon - 1. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 8.07 GB
Oyun Boyutu APK: 1.67 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
ANDROID
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777