Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.sage ile buluş görevini nasıl yaparız filmin falan olduğu gün
Büyük bir Güncelleme olduğu için Biraz Geç Çıkıcak Ekim Ayının ortalarında çıkar diye düşünüyoruzDevamı ne zaman gelir
Peki ya kaldigim yerden nasılbaşlayacamBüyük bir Güncelleme olduğu için Biraz Geç Çıkıcak Ekim Ayının ortalarında çıkar diye düşünüyoruz
Oyunu sildiğinde kayıt dosyaların silinmiyor. Böylelikle yeni sürümü yüklediğinde eski kayıtlarından devam edebilirsin.Peki ya kaldigim yerden nasılbaşlayacam
O zmn siliyorum oyunuOyunu sildiğinde kayıt dosyaların silinmiyor. Böylelikle yeni sürümü yüklediğinde eski kayıtlarından devam edebilirsin.
Silebilirsin.O
O zmn siliyorum oyunu
Silebilirsin yaşadığın bir sorun olursa discord sunucumuza katılabilirsin Katılmak için tıklayın.O
O zmn siliyorum oyunu
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!oyunu en az 7 kere indirdim 0x80070483 hatası nı alıyorum googledan baktım dosya eksik diyo ama yok hiç bişek
çözümü bilen varmı
Hayır gelmedi.5. Bölümdrn sonrası geldimi yani yeni guncelleme
DIK ceketini giydiğimiz yerden sonrası gelmedi daha.En son DIK evinde bitiyordu ordan sonra güncelleme geldi mi
Discord Sunucusuna Gelerek Daha Sağlıklı Yardım Alabilirsin Discord sunucusuna katılmak için tıklaAndroid telefonuma indirmeye çalışıyorum Rar dan çıkart yapıyorum olmuyor gözükmüyor oyun nereye kurmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum mobil veriyle indirdim bir heves
Oyunu rardan çıkartmayıp .rar olan kısmı .apk yapmalısınız.Android telefonuma indirmeye çalışıyorum Rar dan çıkart yapıyorum olmuyor gözükmüyor oyun nereye kurmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum mobil veriyle indirdim bir heves
Bu jossy i nasıl arayacağız2 kez baştan başlayıp bitirdiğim tek oyun. GOATsın sen badik. Elinize sağlık çevirmenlerin
TelefonlaBu jossy i nasıl arayacağız